Anneler..Bebeklerimizle İlgili Bir Yarışma?

arkadaşlar bence 0-1 yaş aralığı çok geniş bebeklerin o halleri birbirinden çok farklı oluyo
0-6 ay
6-12 ay gibi gruplayıp en ilginç fotolarını yarıştırabiliriz mesela..???

katagoriler
şubat 1.haftası- en güzel esneyen bebeği
şubat 2. haftası-en güzel gülen bebeği
şubat 3. haftası-en güzel ağlayan bebeği
şubat 4. haftası-en güzel kızan bebeği

bence yukarıdakı fıkırler en guzelııı.

en güzel anne-bebek yarışması da olabilir.
anneyle bebeğinin birbirine bakışı ya da dokunuşu çok güzel pozlar yaratıyor.

e ne zaman başlayacak yarışma ben hemen başlayayım kızımın yenı resimlerini çekmeye hazır bulunsun elımde

valla 2008 kasım anneleri olarak ne yapsanız katılırız sanırım çok şirin bebişler hazır var elimizde kaydirigubbakcemile3

valla 2008 kasım anneleri olarak ne yapsanız katılırız sanırım çok şirin bebişler hazır var elimizde kaydirigubbakcemile3

bencedeeeeezemuszemus

1 yaştan sonrada aylık kategorilere bölünsün bence, sene sonunda doğan bebişle başında doğan bebiş arasında çok fark var, 12-18 18-24 ay olsun

ben neden yarıştırmaya ihtiyaç duyduğunuzu anlayamadım arkadaşlar üzügünüm ama daha yaşamlarının başında böyle bir kıyaslamaya sokulmalarını anlayamıyorum, uzun vadede yeterince birbirleriyle yarıştırılacaklar zaten...yarışma yerine esneyen bebekler, gülen bebekler, ağlayan bebekler gibi albümler yapılsa bence çok daha hoş olur, sanırım herkesin en güzel kendi bebeği esner...güler....oynar ;)

aylara göre olsun 1 aylık bebeklerin yarışması farklı 2 aylık bebeklerinki farklı olsun bence

harika bi fikir yarışma... bence 6 aylık periyotlar daha uygun gibi geliyo ...
en şebeğii..
en şaşkını..
gibi değişik katagorilerde olmalı bence güzeli tatlısı tamamda birazda eğlenceli pozlardan oluşsun...

Bursasucum her ayı ayrı ayrı değerlendirmemiz imkansız bitanem..
O zaman çok sıkar diye düşünüyorum..

Anne-Bebek pozu da çok keyifli olacak eminim..Bu da ikinci yarışmanın kategorisi olur.

o zaman ilk olarak En güzel uyuyan bebek yarışması diyip
0-6 ay
6-12 ay
12-24 ay
olarak değerlendirme yapalım diyorum.
Uyar mı?
Yarına rahat zamanda güzel bir başlık açayım ben burada.Her ay annesi göndersin bu şekilde bebek fotosunu bana.
Yalnız ay ay ayıracağımız için yani 06-6,12-12,24 olarak onu nasıl yapıcaz canlandıramadım kafamda şimdi?
Kazen Abiyle bir görüşeyim bakalım.
Yarın açıyorum kızlar 1 haftada gönderilsin fotoğraflar tarafıma..

Bende katılmak isterdim ama katılamayacağım:gitme:

3 kategori olacaksa herkesin 3 oy hakkı olabilir belki.
atıyorum ilk 8 foto 0-6 bebeklerinin, ikinci 8 foto 6-12 ay bebeklerinin, üçüncü 8 foto da 12-24 ay bebeklerinin olur.
herkesin 3 oy hakkı olursa 3 gruba 1'er tane oy verir..

valla hi çokk güzel fikirlerr çıkmışşş süperr benim meleğimde buna dahil olsun bakalımm nasıl yarışma olacak ki acabaa :uhm:

ilgili konu hakkında topiğime konu açıp konuyu kilitledim opuyorumnanaktan

Tamamdır Msn açamıyorum Kazen Abiyle anketi bir konuşayım yarın açıyorum.
Bebek fotoları gönderirken kaç aylık olduğunuda yazarmısınız?Gizemcim senin foton geldi canım ama ayı kaç?(1 yaş dermişsin)kaydirigubbakcemile3

Canım şöylede bi kural olsun en güncel hali ve ayı ile:)
Sen bu gece nöbet tut emi:teselli:Yakala en güzel halini:))

Back