Anneler..Bebeklerimizle İlgili Bir Yarışma?

Kızlar yoğun ısrarla yarışma kategorisi En güzel Anne-Bebek olarak belirlendi.Çok fazla istek var bu yönde.
Fotoğrafları 1 hafta içinde ayını belirterek tarafıma yollayın olur mu?

Kızlar yoğun ısrarla yarışma kategorisi En güzel Anne-Bebek olarak belirlendi.Çok fazla istek var bu yönde.

canim ardisin yeni dogmusdu hani benle bi fotosu var ben onla katiliyim ozmn orada daha 1 günlük zemuszemus

uyuyann meleklerr nolcakk bunun için ayrı bi konu mu açılacak ....:uhm:

:)) tamam anne bebek resmi çekip gönderelim o halde bayanssulusmile

Şimdi,

ılk yarışma konusu En Güzel Anne-Bebek Pozu.

Bebeklerinizin güncel haliyle olan halleriyle gönderiyorsunuz.Mesela Şehnazım Ardi 6-12 aya girecek.ani 6 aydan sonraki haliyle olan pozu olsunki sırıtmasın fazla.Dolayısıyla ay kısımları da dolu olsun.

Fotoğrafları tarafıma özel mesaj yoluyla yada saruboceq@kadinlarkulubu.org adresine mail atarak (msn de ekleyin lütfen) iletebilirsiniz.

Gönderirken bebeğinizin şu an kaç aylık fotoğrafın kaç aylık olduğunu bildirmeniz en önemli kural.Dediğim gibi 0-6 ay,6-12,12-24 arası olabilir o aralıktaki pozu geçerlidir.

Fotoğraf gönderme tarihi 31 ocak-8 şubat saat 23:00 dür.

Anket 9 şubat saat 15:00 de açılacaktır.Ve 1 hafta oylamada kalacaktır.

Oldu mu güzeller.

ılk sayfayada belirteyim bunu..

Hepiniz birinci olabilirsiniz bu şansı kaçırmayın arkadaşlarınıza iletin lütfen:a.s.:

pehh simdi hic öyle güzel fotosu yoki yaf hep eskiler daha güzel
di nese artik bende oy veririm

Canımın içi daha 1 hafta var kaçırma sakın bu yarışmayı Ardimi de mahrum etme:mymeka:
Güzel bir poz yakalayın ana oğul kocan da çeksin işte ne var bunda dellendirme beni:)
Bizim gacılarada diyek bunu..

ayy harika bir yarisma .. ama oy konusunda en cok zorlanicagimiz bir yarisma olucagi kesin...arkadaslarin cok guzel önerileri olmus zamanla ayri ayri degerlendiripte de yapabilirsiniz..benim oglum 8 yasinda bebekkken bir resmini yakalamistim aglamakli.. evlere senlik bir resim:roflol::roflol: iyi eglenceler herkese

yarışma konusu değişmiş guclubacismile
ben sadece kızımın fotosunu göndermek istiyodum

kesin çok güzel fotolar görücez merakla bekliyorum

oğluşum 3 yaşında, geçmişe ait çok güzel fotolarımız var....7 aylık falan katılabilirmiyim onla..birde tam anlamışmıyım anneyle berabermi olacak:hulya:

:lepi:delikafaduldenalkisalkisalkis
en kısa zamanda....
çekilip gönderiyoruz..
temmuz annesi edisi olarak bölümümde toplayayım..heheyt...

hmm şimdi güzel anne bebek pozları var elimizde ama ay tutmuyor öncelerden var bakalım arşii karıştırayım yoksa da çekip göndereyim alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…