- Konu Sahibi Denizdekikum
Doğum(sezaryen) yapalı 7 ay oldu ve son 1 aydır göbek deligimin hizasinda bir aci var elledigimde kitle gibi yüzü koyun yatıp kasildigimda tek bir noktada top gibo eltim dikişler kaynadigi için diyor ama ben inanmıyorum yani dikiş kasigimda acı göbek deligimin yanında. 3 ay öncede minera adlı bi spiral taktirdim normalde adet olmamam gerekiyordu ama ben sarıl sarıl oluyordum hemde 2 ay adet gördüm hiç kesilmeden ve 1 ay sonra doktor kontrole cagirdiginda sağ kasigimda kist olduğunu sağ yumurtaligimin sol yumurtaliktan büyük olduğunu ve enfeksiyon başladığını söyledi. İlaç kullanarak bu süreci gerilettik ve adetten kesildim. Ama yine ve yine 1 hafta önce adet oldum ve yine hiç durmadan nasıl adet gördüm. Diyeceğim o ki benim durumumu yaşayan var mı Dr. gitmekte istemiyorum artık kötü bir şey duymaya mecalim yok. 2. sorum ise kızımı ne yazık ki 4 ay emzirebildim ve kestim yani kesildi bende cipralex adlı sakinleştirici kullanmaya başladım e baktım sutum şimdi geliyor ama az yani lakir lakir değil Yenidoğan bir bebeğin doyacagi kıvamda ama kızım emmiyor ben emzirmek istiyorum hazır varken ona mememi nasıl sevdirmeliyim ve ilaçlı bir süt emzirmek istemiyorum ona sütü ne kadar zaman geçtikten sonra vermeliyim?