• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler, anne adayları, sezaryen doğum yapmış olanlar YARDIM

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
34
İstanbul
Doğum(sezaryen) yapalı 7 ay oldu ve son 1 aydır göbek deligimin hizasinda bir aci var elledigimde kitle gibi yüzü koyun yatıp kasildigimda tek bir noktada top gibo eltim dikişler kaynadigi için diyor ama ben inanmıyorum yani dikiş kasigimda acı göbek deligimin yanında. 3 ay öncede minera adlı bi spiral taktirdim normalde adet olmamam gerekiyordu ama ben sarıl sarıl oluyordum hemde 2 ay adet gördüm hiç kesilmeden ve 1 ay sonra doktor kontrole cagirdiginda sağ kasigimda kist olduğunu sağ yumurtaligimin sol yumurtaliktan büyük olduğunu ve enfeksiyon başladığını söyledi. İlaç kullanarak bu süreci gerilettik ve adetten kesildim. Ama yine ve yine 1 hafta önce adet oldum ve yine hiç durmadan nasıl adet gördüm. Diyeceğim o ki benim durumumu yaşayan var mı Dr. gitmekte istemiyorum artık kötü bir şey duymaya mecalim yok. 2. sorum ise kızımı ne yazık ki 4 ay emzirebildim ve kestim yani kesildi bende cipralex adlı sakinleştirici kullanmaya başladım e baktım sutum şimdi geliyor ama az yani lakir lakir değil Yenidoğan bir bebeğin doyacagi kıvamda ama kızım emmiyor ben emzirmek istiyorum hazır varken ona mememi nasıl sevdirmeliyim ve ilaçlı bir süt emzirmek istemiyorum ona sütü ne kadar zaman geçtikten sonra vermeliyim?

Canim sezeryan hakkında bilgim yok ama uzun süreli ve saril saril kanaman hakkında bilgi vermek istedim aynı şey basıma geldi ve Demirim 5,6 olmustu bas donmesi,halsizlik hatta bayilmalara kadar gitti mahvoldum.insanin kanı kalmıyor vucudunda.
Bebeğine süt vermeye gelince muhtemelen biberonun rahat akısına ve agizligina alıştığı icin zor geliyordur canim. Ancak emzirme aralarını uzatıp acikinca mecburi bırakacaksın belki ozaman ise yarar.ben kızımda emzik tutmayinca dayanamadim sürekli acıkıyordu benim göğüsler yara olunca süt vermek iskenceydi biraz ac kalınca basladi emziğe.sende yarım saat 1 saat geçir mama süresini belki o arada pes eder ins.

Canim sezeryan hakkında bilgim yok ama uzun süreli ve saril saril kanaman hakkında bilgi vermek istedim aynı şey basıma geldi ve Demirim 5,6 olmustu bas donmesi,halsizlik hatta bayilmalara kadar gitti mahvoldum.insanin kanı kalmıyor vucudunda.
Bebeğine süt vermeye gelince muhtemelen biberonun rahat akısına ve agizligina alıştığı icin zor geliyordur canim. Ancak emzirme aralarını uzatıp acikinca mecburi bırakacaksın belki ozaman ise yarar.ben kızımda emzik tutmayinca dayanamadim sürekli acıkıyordu benim göğüsler yara olunca süt vermek iskenceydi biraz ac kalınca basladi emziğe.sende yarım saat 1 saat geçir mama süresini belki o arada pes eder ins.

Demir ve kan ilaçları bende allerji yapıyor o yüzden kullanamıyorum da. Spiral yüzünden belki o kadar kanamam olduğunu düşünüyorum. Mememi isiriyor büyük olduğu için emmeye tenezzül etmiyor ısırıp gülüyor ben kızıp sus bakalım hadi em diyince de ağlıyor dayanamıyorum kalkıp mama yapıyorum çok fena şu kız bebişleri..

Agrinizin sezeryanla ilgili oldugunu dusunmuyorum. Zaten kac ay gecmis, artik dikis mi kalmistir ki kaynamakla alakali olsun.
Fitik filan olabilir. Bir doktora gosterin.

Diger konularda bilgim yok.

Geçmiş olsun, sağlık sorununuz için başka bir doktora gitmenizi öneririm, belki kistiniz tekrar büyümüş, enfeksiyon iyileşmemiş olabilir, spiralle regl olmanızda ilginç, ilaçlı spiral takıldı değil mi? Regl olmamanız gerekiyor, takılan spiral size uygun değildir belki, benim bir tanıdığıma spiral takılmıştı, ilk takılan spiral çok rahatsızlık verdi ve regl olmaması gerekirken oldu, vücut o spirali kabul etmemiş meğerse, çıkarıp başka taktılar, yıllardır çok memnun.

Doğum(sezaryen) yapalı 7 ay oldu ve son 1 aydır göbek deligimin hizasinda bir aci var elledigimde kitle gibi yüzü koyun yatıp kasildigimda tek bir noktada top gibo eltim dikişler kaynadigi için diyor ama ben inanmıyorum yani dikiş kasigimda acı göbek deligimin yanında. 3 ay öncede minera adlı bi spiral taktirdim normalde adet olmamam gerekiyordu ama ben sarıl sarıl oluyordum hemde 2 ay adet gördüm hiç kesilmeden ve 1 ay sonra doktor kontrole cagirdiginda sağ kasigimda kist olduğunu sağ yumurtaligimin sol yumurtaliktan büyük olduğunu ve enfeksiyon başladığını söyledi. İlaç kullanarak bu süreci gerilettik ve adetten kesildim. Ama yine ve yine 1 hafta önce adet oldum ve yine hiç durmadan nasıl adet gördüm. Diyeceğim o ki benim durumumu yaşayan var mı Dr. gitmekte istemiyorum artık kötü bir şey duymaya mecalim yok. 2. sorum ise kızımı ne yazık ki 4 ay emzirebildim ve kestim yani kesildi bende cipralex adlı sakinleştirici kullanmaya başladım e baktım sutum şimdi geliyor ama az yani lakir lakir değil Yenidoğan bir bebeğin doyacagi kıvamda ama kızım emmiyor ben emzirmek istiyorum hazır varken ona mememi nasıl sevdirmeliyim ve ilaçlı bir süt emzirmek istemiyorum ona sütü ne kadar zaman geçtikten sonra vermeliyim?gögsündeki ilaçlı sütü sagıp emzirebilirsin ben bir hafta ilaç kullanmıştım sagıp atmıştım sutumu ilacı bırakınca devam ettim emzirmeye

sezeryanda bir tek dikis yerinde bi katlanma oluyor oda zamanla düzeliyor bikaç ayda kesilen bölgede his kaybi oluyor
öyle agri sizi olmuyor hiç heleki kesiden alakasiz bir yerde göbek deliginin altinda baska bisy var bence noldugunu ultrasonla falan bakip
söyleyebilirler niye bosa aci çekesin ki hemen bir doktora git geçmis olsun...

Back