evet ama o benım duruma gormedıgı ıcın dusuk de olabılır parca ıcınde de kalabılır tamamen saglıklı da olabılır bole hastalarımda oldu dedı telefonla gorustum ama adamcgz fethıyede cumartesı gorunecegım kendısıne ..o kurtajımı yapan cok guvendıgım bır doktor.ınsallah bırsey olmaz ama arastırmama gore down sendromlu yada hasta olabılecek bebekler boyle oluyormus bazısı da saglıklı doguyormus
progestanı bır haftadır kullanıyorum bır dr onermıstı bana da ama yanında aspırın de verdı
forumda arkadaslar aspırının bıle bunu yapabılecegını soledı keza bugunku dr da o aspırını bırak sana nasıl bunu verırler dedı
dedıgım gıbı bu aspırını veren doktor da bu forumda cok metheldılen bır doktordu sırf bu yuzden gecen cuma ona gıttım ve kahverenegı lekelenme sıkayetımı dıle getırdım ve hatta kendısı memleketlım cıktı
ama Allah yukarda ben basarılı bır dr olarak gormedım kendısını nıtekım verdıgı aspırıne herkes kızıp tepkı koydu hem forumda hem gıttıgım dıger doktorlar boyle soyluyorlar.
Allah yardımcım olsn
canim omcelikle down sendromu aklima getirme bak benum sapasaglam 7 yasinsa bir kizim var bu bir dinem atlaticaksin insalla
belki kesenun biri bozuluyor
bir yakinimda boyle yigun kanama yasamistitup bebekti bebegin birinun kaybinda yasanmis
belliki yavrun cok beklenem bir bebek dua edicem canim senin icin