- 6 Aralık 2007
- 189
- 1
- 96
kızlar merhaba yaa benim aklım çok karışık biz kayınvalidemlerle aynı sitedeyiz ancak onlar taşınıyorlar burdan şehrin merkezine gidiyorlar biz şehrin batısındayız eşim şehrin doğusunda işe gidiyor fakat eşim tıbbi mümessil arabası var sürekli geziyor o yüzden onun işine giderken sorunu yokta, şimdi aslına bakarsanız bende kızım 1 yaşına girdikten sonra bende işe başlayacaktım ve kızıma babaannesi bakacaktı,ve bu sebebten dolayı onlar nereye taşınursa bizde o semte taşınacaktık fakat ,o semtte istediğim gibi bir ev 2,5 aydır hergün aramama rağmen bulamadım, ve berbat evlerin kira bedelleri çok fazla ,ve eşyalarım yeni , neyse aradığım gibi evler bizden daha batıda var orasıda yeni yerleşim yeri bursalılar bilir ben ataevlerdeyim ,o dedğim yerde ertuğrulkent ve eşimin ailesinin gideceği yerde heykel civarı eşimde yıldırım tarafı hastaneleri eczaneleri çalışıyor, bende işe başlarsam ertuğrul kenttende ilerde olan görüklede işe başlayacağım yada asıl mesleğimi devam ettirirsem mağaza sorumluluğu mobilya beyaz eşya sektöründe, semt çok belli değil, offf ertuğrula taşınırsam ve çalışırsam eşim kızımız 1 hafta babaannesinde kalır ,sadece hafta sonları alırız dedi, bu da çok zor bir durum , aynı yerde olursak bile akşamları çocuğumla birlikte olucam , (tamam buna zaten hazırdım) yaaa dün bir arkadaş dediki onunda 4 aylık oğlu 8 yaşında kızı var BAK 3 YIL ÇALIŞMA ÇOCUĞUNUN İLKLERİNİ YAŞA BU GÜNLER BİRDAHA GERİ GELMİYOR BOŞVER 3 YIL SONRA KREŞE VERİR ÇALIŞIRSIN DEDİve bu fikir içimde biryerlerde hep vardı ama bastırıyordum eşmle akşam konuştum taşınmayalaım bu ev şimdilik bize yetiyor dedim bende 3 yıl çalışmayayım dedim eşim kabul etti ama kafam çok karışık napmalıyım acaba benfisfisfis:uhm:
kızlar şunuda dipnot olarak ekleyeyim kızımı babaannesi değil ben eğitmek istiyorum lafa aramızda çok fazla üstüne düşüyorlar bei kale alıp kızmım hiç bir ihtiyacı için bana soru sormuyorlar kafalarına göre istediklerini yediyorlar dün çocuğum boğuluyordu neredeyse halası karpuz veriyordu tam diyecektim verme tıkanır çocuk tıkandı ve şiddetli bir şekilde kızarıp gözleri patladı ve kustu. bende bundan sonra bu çocuğa tane hiç birşey verilmeyecek dedim ,Allah Allah nasıl öğrenecek peki yutmayı dediler baka görüyormusunuz kaale almıyorlar gittim eve kadar kızı orda bıraktım arkamdan çocuğa tarhana çorbası iri taneli olarak azda ekmek karıştırarak vermişler banede tam üstüne gittim baozuldular ne veriyorsunuz dedim çorbaaa dediler bende taneli vermeyinde ne verirseniz verin dedin kızdım surat yaptılar sallamadım kusura bakmasınlar onların torunu olabilir ama onu doğururken 6 saat sancıyı ben çektim ben can çekiştim doğurcam derken kendilerinden soğuttular beni çünkü beni kaale almıyorlaR şimdi anladınız heralde neden sorun ettiğimi
kızlar şunuda dipnot olarak ekleyeyim kızımı babaannesi değil ben eğitmek istiyorum lafa aramızda çok fazla üstüne düşüyorlar bei kale alıp kızmım hiç bir ihtiyacı için bana soru sormuyorlar kafalarına göre istediklerini yediyorlar dün çocuğum boğuluyordu neredeyse halası karpuz veriyordu tam diyecektim verme tıkanır çocuk tıkandı ve şiddetli bir şekilde kızarıp gözleri patladı ve kustu. bende bundan sonra bu çocuğa tane hiç birşey verilmeyecek dedim ,Allah Allah nasıl öğrenecek peki yutmayı dediler baka görüyormusunuz kaale almıyorlar gittim eve kadar kızı orda bıraktım arkamdan çocuğa tarhana çorbası iri taneli olarak azda ekmek karıştırarak vermişler banede tam üstüne gittim baozuldular ne veriyorsunuz dedim çorbaaa dediler bende taneli vermeyinde ne verirseniz verin dedin kızdım surat yaptılar sallamadım kusura bakmasınlar onların torunu olabilir ama onu doğururken 6 saat sancıyı ben çektim ben can çekiştim doğurcam derken kendilerinden soğuttular beni çünkü beni kaale almıyorlaR şimdi anladınız heralde neden sorun ettiğimi
Son düzenleme: