Anneciğimin 25 Senelik Evi

lmutfak dolapları kırmızı ona da tamam ama o evin duvarları ne öyle canım ya ben orda boğulurum oturamam ..o duvarları acık boyayın ferahlayın bir de o beyaz eşyaları neden çiçekli şeylerle kapladıız beyazın ferahlığı baskadır oysa..malesef o duvarlar felakete cevirmiş her seyi..
kusura bakma önemli olan sizin huzurla oturmanız siz memnunsanız sorun yok sağlıkla oturun canım..

lmutfak dolapları kırmızı ona da tamam ama o evin duvarları ne öyle canım ya ben orda boğulurum oturamam ..o duvarları acık boyayın ferahlayın bir de o beyaz eşyaları neden çiçekli şeylerle kapladıız beyazın ferahlığı baskadır oysa..malesef o duvarlar felakete cevirmiş her seyi..
kusura bakma önemli olan sizin huzurla oturmanız siz memnunsanız sorun yok sağlıkla oturun canım..

Tesekkur ederım canım eleştirin için dediğim gibi biz sevdiğimiz için rahatsız edici gelmiyor. :ssz:

Merhaba Arkadaşlar,

Henüz bir evim olmadığı için şuan annemle yaşadığımız evi paylaşıyorum. Kıskandım sizlerden :27:

Bir ev 25 senelik olsa da eksiği hiç bitmiyor malesef, her gün yeni bir şey çıkıyor ihtiyaçlar modern yaşama göre çok fazla değişkenlik gösterebiliyor. Nacizhane evimiz aşağıda :16:

Salon,

( Sarı aynanın ve tv altındaki dolabın konsepte uymadığını farkediyoruz kısa zamanda değişecek inşallah )

Eki Görüntüle 105609 Eki Görüntüle 1056092 Eki Görüntüle 1056093 Eki Görüntüle 1056094 1[/ATTACH]Eki Görüntüle 1056092 Eki Görüntüle 1056093 Eki Görüntüle 1056094 Eki Görüntüle 1056096 Eki Görüntüle 1056097 Eki Görüntüle 1056098 Eki Görüntüle 1056099

Bu da benim dağınık odam :27:

Eki Görüntüle 1056108 Eki Görüntüle 1056107 Eki Görüntüle 1056106 Eki Görüntüle 1056109

Diğer odalarda benım çeyizler yığılı olduğu için orayı çekemedim. Kendi evimi yerleştirince orayı da paylaşırım.

Sevgiler :24:

Kırmızıya aşık bir ev :3: anne evi gibisi olamaz kendi yuvamı kurmak için annemi ve evimi bırakıp gideceğim düşüncesi hüzünlendirdi şimdi :5:

Salondaki Halı Gözüme Takıldı :1: Mobilyalar Çok Güzel Ama Halı Malesef Çok Batıyor:50:

Kırmızıya aşık bir ev :3: anne evi gibisi olamaz kendi yuvamı kurmak için annemi ve evimi bırakıp gideceğim düşüncesi hüzünlendirdi şimdi :5:

Hem ağlarım hem giderim demişler :27:

Salondaki Halı Gözüme Takıldı :1: Mobilyalar Çok Güzel Ama Halı Malesef Çok Batıyor:50:

Tşk ederim canım

Insanin anne evinin tadı, kendi odasının tadi baskadir :)) kendi evine gittiginde zaman zamam ozleyeceksin bu evin her kosesini.. duygulandim niyeyse :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eviniz çok güzelmiş güle güle oturun inşallah . Özellikle odandaki bayrağı çok beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim :9:

Back
X