Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyy irna gözünüz aydın ne kadar güzel bi haber buu allah tamamına erdirsin canım ya çok sevindim.. şimdi bulutlarda geziyorsunuzdur .. herşeyin yolunda gitmesini ve sağlıkla torunuza kavuşmanızı dilerim :) ananecikk öperim kocaman a.s.
bende seni hamile sandıydım kaydirigubbakcemile3..çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .annem torun daha çok sviliyo der durur...sizde sağ salim alırsınız inş kucağınıza ..:Saruboceq:a.s.
ne kadar güzel haber böyle :asigim:
demek anane olacaksınız.....
sağlıkla kucağınıza almak, ilk "anane" dediği anı yaşamak, ilk adımlarına şahit olmak,
ilk karnesinde ananesinin kucağına koştuğunu görmek, bütün hayırlı haberlerinde yanında olmak dileğiyle...
ne güzel bir haber bu canim..tebrik ediyorum kizinizi ve sizi..
ayrica gecirdigi hastaliklar icinde cok cok gecmis olsun..saglikli bir hamilelik gecirmesini ve melegini saglicakla kucagina almasini diliyorum...
Canım, Allah sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....Hepimiz halâ şoktayız,ama bebek her zaman mutluluk dolu bir haber...Valla yeğenin ikisinin resmini yapmaya başladı.Oğlan olcakmış, haberin olaaaa.