italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 5 Ekim 2009 Konu Sahibi Elis #21 Yüce Allahım tüm isteyenlere anneliği yaşatsın,işte böyle bişey annelik,emeğine sağlık Elis
E Elis Ziyaretçi 5 Ekim 2009 Konu Sahibi Elis #22 ank06 .!.: Tarif edilemeyen bir duygu annelik herkesin bir gün tatması dileğiyle... Çok anlamlı bir resim aslında... Sağol eliscim...opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan evrem716 .!.: Gerçekten çük güzel resim! Anne olmayı en güzel anlatan resimlerden biri...:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan italim .!.: Yüce Allahım tüm isteyenlere anneliği yaşatsın,işte böyle bişey annelik,emeğine sağlık Elis Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan asil ben herbirinize tesekkur ederim arkadaslarim,RABBIM cumlemizin evlatlarini bagislasinopuyorumnanaktan
ank06 .!.: Tarif edilemeyen bir duygu annelik herkesin bir gün tatması dileğiyle... Çok anlamlı bir resim aslında... Sağol eliscim...opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan evrem716 .!.: Gerçekten çük güzel resim! Anne olmayı en güzel anlatan resimlerden biri...:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan italim .!.: Yüce Allahım tüm isteyenlere anneliği yaşatsın,işte böyle bişey annelik,emeğine sağlık Elis Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan asil ben herbirinize tesekkur ederim arkadaslarim,RABBIM cumlemizin evlatlarini bagislasinopuyorumnanaktan
violette zor bir yola çıkıyorum Kayıtlı Üye 16 Eylül 2008 1.309 12 45 5 Ekim 2009 Konu Sahibi Elis #23 çoookkk güzell.kıyamam ben ona. mafoldumben
E Elis Ziyaretçi 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Elis #24 violette .!.: çoookkk güzell.kıyamam ben ona. mafoldumben Genişletmek için tıkla... cok tesekkur ederim bitanem))opuyorumnanaktan
violette .!.: çoookkk güzell.kıyamam ben ona. mafoldumben Genişletmek için tıkla... cok tesekkur ederim bitanem))opuyorumnanaktan