Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa evet bahsetmiş olduğum modelin aynısı gelmiş size Elele nin kendi sitesinde yatak hediyesi ile satılıyor emin olamadım bende peki sallanması ile ilgili sorun yaşayan varmış Elele Madre de sıkıntı var mı sizceBenim aklımda Elele Madre vardı hediye olarak da o geldi. Kurdum baktım iyi duruyor ama daha kullanma fırsatım olmadı tabii. Bana çoğu park yatak benzer hatta aynı geliyor Eki Görüntüle 3469924
Evet evet madre benimki de, yatağıyla geldi. İçine bebek koyamadım valla daha bizim 3-4 ayımız var ama denediğim haliyle sallanmasında sıkıntı yoktu, bazıları ses çıkarıyor demiş öyle bi ses de yoktu kurulması kapatılması da kolaydı gayetAaaa evet bahsetmiş olduğum modelin aynısı gelmiş size Elele nin kendi sitesinde yatak hediyesi ile satılıyor emin olamadım bende peki sallanması ile ilgili sorun yaşayan varmış Elele Madre de sıkıntı var mı sizce
Hayırlı olsun. Valla banada birebirlerinin aynısı gibi geliyor cidden. Neye göre seçilmez hiç bilmiyorumBenim aklımda Elele Madre vardı hediye olarak da o geldi. Kurdum baktım iyi duruyor ama daha kullanma fırsatım olmadı tabii. Bana çoğu park yatak benzer hatta aynı geliyor Eki Görüntüle 3469924
Ebebek'e de gidip baktım aynı valla. Anne yanı olması iyi oluyor yani bi tarafı indirebiliyor olmak. Kademeli olması iyi oluyor. Bence tabii onun dışında bence gerisi aynıHayırlı olsun. Valla banada birebirlerinin aynısı gibi geliyor cidden. Neye göre seçilmez hiç bilmiyorum
Bu özellikler sanki hepsinde var gibi yok muEbebek'e de gidip baktım aynı valla. Anne yanı olması iyi oluyor yani bi tarafı indirebiliyor olmak. Kademeli olması iyi oluyor. Bence tabii onun dışında bence gerisi aynı
Elele'nin bi modeli anne yanı olmuyodu o yok galiba hepsinde. Diğeri var bence deBu özellikler sanki hepsinde var gibi yok mu