Anne ve kayınvalide kavgası arasında kaldım. Kurtarın...

Annem ile kayınvalidem bir türlü anlaşamıyor. Artık çok bunaldım. Biz kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz. Annemler bana geldiğinde kayınvalidem laf arası bir davet etti evine ama arkası gelmedi. Annem nişanlılık döneminde ve sonrasında kayınvalidemi en iyi şekilde ağırlardı.
Benim ve kayınvalidem arasında bir sıkıntı yok ama kayınvalidem anneme biraz soğuk ve mesafeli davranıyor. Bunun acısını da benim ailem komple benden çıkarıyor. Hatta sadece annemde değil babamda. Ailem bundan dolayı kayınvalideme laf sokmamı ve tümden onlarla görüşmememi falan istiyor. Bende anne gerek yok bunlara görüşme olsun bitsin çok mu önemli zaten farklı şehirlerdesiniz dediğimde; beni kayınvalidemi kayırmakla suçluyor ve telefonlarıma çıkmıyor. Artık çok yoruldum kızlar. Bunaldım ve ne yapacağımı bilemiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Kayınvalideniz annenizin bu tavırlarını hissetmiş ki uzak durmaya çalışıyor.
Anneniz ne kadar hırslı yani insan evladının huzurlu mutlu olmasını ister o da tam tersi ara bozmaya çalışıyor.Enteresan gerçekten .
Sizde biraz aralarını yapmaya çalışın ne bilim anneniz size gelince üçunüzun olabileceği bir yemek organizyonu yapıp .Güzel bir yerde kahve içebilirsiniz.
Bırakın onlar sohbet etsin belki böyle böyle birbirlerini severler

Annem ile kayınvalidem bir türlü anlaşamıyor. Artık çok bunaldım. Biz kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz. Annemler bana geldiğinde kayınvalidem laf arası bir davet etti evine ama arkası gelmedi. Annem nişanlılık döneminde ve sonrasında kayınvalidemi en iyi şekilde ağırlardı.
Benim ve kayınvalidem arasında bir sıkıntı yok ama kayınvalidem anneme biraz soğuk ve mesafeli davranıyor. Bunun acısını da benim ailem komple benden çıkarıyor. Hatta sadece annemde değil babamda. Ailem bundan dolayı kayınvalideme laf sokmamı ve tümden onlarla görüşmememi falan istiyor. Bende anne gerek yok bunlara görüşme olsun bitsin çok mu önemli zaten farklı şehirlerdesiniz dediğimde; beni kayınvalidemi kayırmakla suçluyor ve telefonlarıma çıkmıyor. Artık çok yoruldum kızlar. Bunaldım ve ne yapacağımı bilemiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Yuvan yıkılır eğer iş inada binerse az önce 2 senelik evli çiftlerin ayrılacağını duydum aramızda hiç bir sorun yok tek sorun benimkiler ve eşimin ailesi birbirini cekemeyisi ve sonunda boşanma kararı almışlar söyledi, konu sahibi sen kv saygıda kusur etme 2 tarafında sözlerini birbirine iletkeni büyümesin sen biz mutluyuz bizim hatırımız için lütfen birbirinize girmeyin diye konusun

Anneniz çocuk gibi davranıyor. Kendi aralarındaki sorunlara sizi ortak etmesi cok yanlış. Olur da bir gün annenizin isteği ile kv'ye sırt çevirirseniz o zaman kv ile içinden çıkılmayacak sorunların arasına girersiniz... Zaten ayda yılda bir görüşüyorlar nedir bu kadar takıntı anlamıyorum... He deyin geçin boşverin ya da beni ikinizin sorunlarına ortak etmeyin deyin olsun bitsin..
Göz göre göre kızının yuvasını yıkacak umurunda değil ne kadar vurdum-duymaz anneler var ya !....

Kv soguk davranmakta hakli anneniz neden bu kotulugu size yapiyor ki araniz kotu olunca cok mutlu olacak

Anne lafı soktum çok bozuldu alı al moru mor oldu diyip işi tatlıya bağlıyın :dondurma:

Anneniz ve babanız kendilerini düşünüyorlar. Sizin huzurunuzu bozmaya çalışıyorlar.
Bence güzel bir dille kendilerine durumu anlat. Boşuna kaprise gerek yok. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.
Kayınvalidenizin annenize saygısızlığı yoksa bırakın araları soğuk olsun.

Enteresan bi anneymis. Evet kv misafirliğe davet etmeli, haklılar. Ama etmiyorsa bu sizin suçunuz değil ki. Annenizin gazina gelip bosuna kv ile aranizi bozmayın

Dünürlerin çok içli dışlı olmasının gereği yok ki..
İlla bi tatsızlık, anlaşmazlık çıkar.
Sonra çocuklar taraf olmak zorunda kalır.
İşler iyice karmaşıklaşır.

Annen de fazla bi beklentiye giriyor demek.
İlişki, çift taraflı. Kv istemiyorsa zorla mı, yaptırımla mı samimi olunacak?
Mesafe iyidir, kafa rahat olur.
Benim annem ve kv yakın oturuyor birbirine. Ama senede yüzyüze 1-2 kez görüşüyorlar.
Haricinde telefonla iletişim var.

Annen dertsiz başına dert arıyor. Seni de huzursuz ediyor.
Kv ile yaşadıklarını özellikle iyi şeyleri annenin tarafına anlatma.
Geldiklerini gittiklerini, söylediklerini hiiiç duymasın.
Sorarsa da çok gelmiyor, gelince az oturuyor, pek konuşmuyoruz falan diye çevir.

Ayy millet kizinin kocasiyla kvsiyle falan iyi olmasini ister annenin soyledigine bak hic annenin aklina uyup cephe alma esimle aram bozulsunmu istiyosun de annene cunku oyle bisey yaparsan gercekten esi le aran bozulur

annem bu durumu haddini bildirmek olarak nitelendiriyor malesef. Kv min ailemi davet etmemesi kv lerin bana verdikleri önemmiş falan filan...

Yani aileni cok ta haksiz gormemelisin.Belki de senin bu tepkisizligin kv kisisinin senin aileni onemsememeye itmis olabilir saniyorum annenin tepkisi de bundan kaynakli.Kv ile annen iyi olmak zorunda degil ama kadin demekki cok icerledi bi sorun olmamasina ragmen kv nin onlari sayip onemsememesini.

Kv de ayip etmis madem seni seviyor o halde aileni de hos tutmaliydi annecigin cok haksiz degil tepkisinde.
Ben senin gibi tepkisiz kalmazdim yani arami bozmam ama kv kisisi benim ailemi onemsemiyorsa mesafeli duruyorsa karsiligini alirdi.Zaten aliyor da .

Düğünümden önce annemle kayınvalidemin son görüşmesini hatırlıyorumda annem gerçekten iyi biri ben olsam onun yüzüne tükürmezdim.Helal olsun sizede kayınvalideye tavır almamanız takdir edilecek birşey

X