Anne ve kayınvalide kavgası arasında kaldım. Kurtarın...

cemire89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
6
3
35
Annem ile kayınvalidem bir türlü anlaşamıyor. Artık çok bunaldım. Biz kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz. Annemler bana geldiğinde kayınvalidem laf arası bir davet etti evine ama arkası gelmedi. Annem nişanlılık döneminde ve sonrasında kayınvalidemi en iyi şekilde ağırlardı.
Benim ve kayınvalidem arasında bir sıkıntı yok ama kayınvalidem anneme biraz soğuk ve mesafeli davranıyor. Bunun acısını da benim ailem komple benden çıkarıyor. Hatta sadece annemde değil babamda. Ailem bundan dolayı kayınvalideme laf sokmamı ve tümden onlarla görüşmememi falan istiyor. Bende anne gerek yok bunlara görüşme olsun bitsin çok mu önemli zaten farklı şehirlerdesiniz dediğimde; beni kayınvalidemi kayırmakla suçluyor ve telefonlarıma çıkmıyor. Artık çok yoruldum kızlar. Bunaldım ve ne yapacağımı bilemiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Anne babana bakıp da sakın cephe alma kv ne. Senin bir sorunun yokmuş ki zaten. Sonra kocanla papaz olursun.

Mesafeli dur olaylara. Annene de he he de geç. Yapacak başka birşeyin de yok zaten.

Annene ve babana senin mutlu evliliğin gerek seni huzursuz etmekle belkide kyvde ile yaşanacak bir sorunda eşinle sıkıntı olabileceğini düşünmüyorlar mı?. kyvden aramasın çağırmasın ne önemi var kendileri senden ve eşinden memnunlar mı ona bakmalılar.
Annen ve babanın ilk evlenen çocuğumusun merak ettim.
dünürler illaki iyi geçinecek diye birşey yok arkadaşım. bence annen ve baban işi yokuşa sürüp seni gereksiz geriyorlar. sen annene ve babana laf sokuluyormu onlara hakaret ediliyorsa o zaman müdahale et olaya
çağırmaması çok önemli olmaması gerek annen için kyvdenin. ben kızımla güzel vakit geçireyim damadım beni hoş tutsun yeter demesi gerek.

Bizde de kyvde aramaz sormaz bayramda kandilde pek benim annem arar. Bende anneme arama bırak derim ama dinlemez

Anneniz çocuk gibi davranıyor. Kendi aralarındaki sorunlara sizi ortak etmesi cok yanlış. Olur da bir gün annenizin isteği ile kv'ye sırt çevirirseniz o zaman kv ile içinden çıkılmayacak sorunların arasına girersiniz... Zaten ayda yılda bir görüşüyorlar nedir bu kadar takıntı anlamıyorum... He deyin geçin boşverin ya da beni ikinizin sorunlarına ortak etmeyin deyin olsun bitsin..

sizin derdiniz benım huzumu mu kaçırmak kavga etsek boşansak dahamı iyiy olacak dedin mi anne ve baba na ,

gerçekten şaşırdım en çok ta babana

Sen annene bakma
Biraz bencillik yapiyor..olaylari akisina birak kayinvalidenle arani bozma..

kv ile bir sorununuz yoksa kesinlikle gaza gelipde aranızı bozmayın laf felan söylemeyin
kv size karsı nasıl tavırları ve davranışları ?
onun harici annenizin bu tutumu gerçekten cok ama cok yalnş tamam zamannda anneniz en güzel şekilde agırlamış olabilir.. karşıgını göremediği içinde zoruna gidiyorda olabilir eyvallah.. ama bunu size yansıtması yansıtmayıda gec aranızı bozmaya kalkıpda görüşme demesi cok ama cok yalnş fitili ateşliyor resmen..
uygun bir dille konuş. anlamıyorsa boşver he de gec.

Annenizi dinlemeyin..
Kayınvalidenizle de mesafeli olun..
Ve onları biraraya getirmekten çok biraraya gelmemelerini sağlayın..

Kızlar bu dediklerinizin hepsini yaptım. Eşimi de sevmezler zaten. Eşim bir şey de yapmadı ama durum böyle. Ben objektif olmaya çalıştıkça kayınvalide yanlısı olmakla suçlandım. Ama kayınvalide yanlısı da değilim. Eşimin ailesi bana bir gün kalk şuraya otur demedi ki aramı bozayım. Bu sebeplerden dolayı eşimde ailemle anlaşamıyor. Çünkü ona da duyurdular bu meseleleri. Çok sıkıntıdayım. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. En azından vicdan terazisinde haksızlık yapmamış olduğuma karar verdim. Bu arada evet evlenen ilk çocuğum.

Annene ve babana senin mutlu evliliğin gerek seni huzursuz etmekle belkide kyvde ile yaşanacak bir sorunda eşinle sıkıntı olabileceğini düşünmüyorlar mı?. kyvden aramasın çağırmasın ne önemi var kendileri senden ve eşinden memnunlar mı ona bakmalılar.
Annen ve babanın ilk evlenen çocuğumusun merak ettim.
dünürler illaki iyi geçinecek diye birşey yok arkadaşım. bence annen ve baban işi yokuşa sürüp seni gereksiz geriyorlar. sen annene ve babana laf sokuluyormu onlara hakaret ediliyorsa o zaman müdahale et olaya
çağırmaması çok önemli olmaması gerek annen için kyvdenin. ben kızımla güzel vakit geçireyim damadım beni hoş tutsun yeter demesi gerek.

Bizde de kyvde aramaz sormaz bayramda kandilde pek benim annem arar. Bende anneme arama bırak derim ama dinlemez

evet evlenen ilk çocuğum.

Sakın kv'yi karşına alma canım annenin düşüncesi beni çok şaşırttı, çok çocukça bakıyor olaylar. Elbette kv daha sıcak samimi davranabilir ama bu yüzden de soğuk davranacak değilsin ona, sen her iki tarafı da idare etmelisin bu durumda.

Sakın kv'yi karşına alma canım annenin düşüncesi beni çok şaşırttı, çok çocukça bakıyor olaylar. Elbette kv daha sıcak samimi davranabilir ama bu yüzden de soğuk davranacak değilsin ona, sen her iki tarafı da idare etmelisin bu durumda.
İdare etmekten çok yoruldum. Üstelik kv ile aynı şehirdeyim. Bi sürtüşme çok kötü sonuçlara neden olabilir. Haksız duruma düşerim.

X