• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne ve bebek

Selam hanimlar tekrardan ben geldim ama sizin yorumlariniz iyi geliyor 20+6 haftalık gebeyim bügün bebegim hareket etmedi yani bir iki defa ve karnima bastirmama ragemen tepki vermiyor sizce korkmaliymiyim .
Teşekkürler 😏
Tüm gün boyunca mı hareket etmedi. Biraz uzanıp sadece bebeği dinleyin. Belki uyuyordur. İçiniz rahat etmezse doktora gidin. Sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤️

Selam hanimlar tekrardan ben geldim ama sizin yorumlariniz iyi geliyor 20+6 haftalık gebeyim bügün bebegim hareket etmedi yani bir iki defa ve karnima bastirmama ragemen tepki vermiyor sizce korkmaliymiyim .
Teşekkürler 😏
İyidir bence ama bi gidin acile baksınlar

Visne suyu ve cikolata yerseniz daha cabuk hareket eder ama supheleniyorsaniz hastaneye gidin

Teşekkürler 😏
Bebiskolar anne hareket halindeyken uyurlar, siz dinlenin o da bir sure sonra uyanip hareketlenecektir.

Hareket etmesi icin cikolata yiyebilirsiniz.

Takipte kalın bir rutini vardır günlük sizin bildiğiniz onda bir değişim varsa ve devam ederse kontrole gidin kesinlikle. Birsey yoktur diye düşünüyorum ama takip de edin. Sağlıcakla kucağına alırsın insallah

Back