Bebek Beslenmesi anne sutunun yetıp yetmedıgını nasıl anlarsınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bety21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
1.282
1.371
133
Hatay
mrblar benım 6aylık bır kızım var ve hala dogum kılosunun ıkı katına ulasamadı.sıska bıraz.ınek sutune alerjısı oldugundan mama almıyor ek gıda da ıstemıyor sadece benım sutumu alıyor.gunde 1 yada ıkı gunde 1 kaka yapıyor genel halı cok huzursuz degıl.acaba sutum mu yetmıyor bebısım gelısmıyor.sutumun yetıp yetmedıgını nasıl anlayabılırım

mrblar benım 6aylık bır kızım var ve hala dogum kılosunun ıkı katına ulasamadı.sıska bıraz.ınek sutune alerjısı oldugundan mama almıyor ek gıda da ıstemıyor sadece benım sutumu alıyor.gunde 1 yada ıkı gunde 1 kaka yapıyor genel halı cok huzursuz degıl.acaba sutum mu yetmıyor bebısım gelısmıyor.sutumun yetıp yetmedıgını nasıl anlayabılırım

Benim bebeğim de 6 ay 1 haftalık.Ben de hep sütüm yetiyor mu diye düşünüyordum.Ama dikkat ettim emerken her çekişinde yutkunuyor eğer süt çok az olsaydı 3-4 defa çekip bi yutkunurdu.Ek gıdanın haricinde emdikten sonra bi huzursuzluğu yok keyfi yerinde Bir de emdikten sonra ağzının kenarında süt kalıntıları oluyorsa süt yetiyor demekmiş bi yerde okumuştum.Ben artık yetiyormu diye hiç düşünmüyorum üstelik benim bebeğim sol göğsümü hiç emmiyor.Sadece sağ ile besleniyor.Bence sen de çok düşünme.

Back