slm arkadaşlar ben malesef bebeğimi 40 ına kadar zor emzirdim bu yüzden kendimi hep yetersiz hissediyorum piskolojim çok bozuldu ama yapıcak bişey yok..şöyleki ben bebeğimi her emzirmeye başladığımda yavrum kıvrım kıvrım kıvranıyodu ağlamaktan gece gündüz gaz sancısından uyku uyuyamadı..yediklerime çok dikkat ettim ama olmadı süt peynir yoğurt ve bakliyatsız yedim yine aynı..bebeğimi kendi elimle acı çektirdim resmen emse bi türlü emmese bi türlü doktora sordum kolitdir dedi ama mama yediğinde öyle bişey yoktu çünkü sütüm az gelir diye en başından beri hem süt hem mama şeklinde gitmiştik..anlamıyorum kimsenin bebeğinde böyle bir etki olmadımı süt emince coşuyodu emzirme aralığını tek sefere çektim sadece sabahları 1 kere emzirdim yine aynı bütün bir gün kıvranarak ve ağlayarak geçirdi..bukadar stresin içinde sütüm tamamen kesildi ve tekrar bi doktor buldum gittim oda mamaylada sancı olur dedi sütün yaramamış kilosuda az mamaya başlıcaksın mecburen dedi..3 haftadır sadece mama veriyorum uykusu düzene girdi ağlama krizi geçti karınağrısı yok mamaylada büyüyolar ama insanın içinde hepbi burukluk oluyomuş...
anne sütünün bebeğe zarar verdiğini duyan bilen varmı birtek benimmi başıma geldi acaba..
anne sütünün bebeğe zarar verdiğini duyan bilen varmı birtek benimmi başıma geldi acaba..