Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba kızlar dogum yapalı 5 gün oldu oglum gögsümü fazla tutmuyor ne kadar ugraştıysam tutsa bile kusuyo biberonla sağıp verdigimdede içmiyo dışarının tepkileri bi yana gerçekten psikolojim alt üst oldu napabilirim nasıl alıştırabilirim süreci yaşayan var mı
Bende aynı sorunu yaşıyorum bebeğim 48 günlük mamayı da anne suyunuda kusuyordu başlarda doktor reflüsü olabilir dedi reflu yatağı aldık mamasını anti reflu mama ile değiştirdik suannbirtek anne sütünü kusuyor 1 haftadır emziremiyorum cunki cok siddetli agzindan ve burnundan gelecek sekilde kusuyor ve sonrasinsa mamayi da kusmaya basliyor tum gunu perisan oluyor bu yüzden doktorumuzu aradığımda refludende olabilir anne sütü alerjiside bi sonraki kontrolde bakalım dedi siz diyet denediniz mi ise yaradı mi kontrole kadar ki sürede ne yapabilirim doktorumuz yeterince aciklama yapmiyor
Benim bebeğimde anne sütünü çok kusuyordu. Mama içtiği zaman okadar kusmuyordu. Doktor kilo alımını etkilemiyorsa sorun olmaz, kusması doyduğunu gösterirdi dedi. Reflü yatağında yatırıp beslenme aralarında da gazını çıkarın. Şuan 3 aylık olmak üzere kusmaları azaldı.
Benim bebeğimde anne sütünü çok kusuyordu. Mama içtiği zaman okadar kusmuyordu. Doktor kilo alımını etkilemiyorsa sorun olmaz, kusması doyduğunu gösterirdi dedi. Reflü yatağında yatırıp beslenme aralarında da gazını çıkarın. Şuan 3 aylık olmak üzere kusmaları azaldı.