canım sende mi soğan suyu içtin :1shok: ya ertuğ ondan içmiyo olabilir ya pişmesi çok fazla etlilemiyo kokuyu . pişmesi gazı azaltıyo ama kokuyu değil tiksinmiş olabilir hergünmü içiyodun ondan sonra mı emmeye başladı canım çünkü bebekler çok akıllıdır bi kere tiksinince bi daha zor emer. ben soğandan tabi yemeğe koyuyorum ama az ve tuzla ovarak ilave ediyorum ve çiğ tüketmiyorum hem gaz hem koku için.bambooooooooo çok teşekkür ederim kızlar aman dikkat o zaman bende o soğan suyunu içtim bir haftayı geçkin sabah aç karnına bide akşam fazla olmadı bırakalı çünkü ertuğ durmuyo diye yapamıyodum kaynanam gelsin o yapar ben içerim diyodum bamboo ertuğ az içiyodu da ben soğanın suyunu içince tiksindimi kız acaba evet ya o aralar gazdan da çok çekmiştim yazmıştım hatta 7 den 12 ye kadar durmuyo diye şimdi o yok çok şükür aman hiç aklıma gelmedi ah ben varya ama ben zayıflamak için içmedim adet olayım ve rahmim sezeryan oldumya temizlesin diye içtim.aman kızlar ertuğda emiyodu ama şimdi emmeyi geçtim biberonla bile içmiyoooooooooooooo benden söylemesi
canım sende mi soğan suyu içtin :1shok: ya ertuğ ondan içmiyo olabilir ya pişmesi çok fazla etlilemiyo kokuyu . pişmesi gazı azaltıyo ama kokuyu değil tiksinmiş olabilir hergünmü içiyodun ondan sonra mı emmeye başladı canım çünkü bebekler çok akıllıdır bi kere tiksinince bi daha zor emer. ben soğandan tabi yemeğe koyuyorum ama az ve tuzla ovarak ilave ediyorum ve çiğ tüketmiyorum hem gaz hem koku için.
Peki psikolojinin ve olumsuz düşüncenin herhangi bir etkisi var mı süte?:uhm:
canım başlamadan önce kızımın doktoruna danıştım tadını etkilermi die dr hayır hatta sütünde artar dedi zaten soganı çiğ yemiorum haşlayıp suyuna limon sıkıp içiorum kokusu bile olmuo ama tadı pek hoş deil umarım işe yararda şu kiloları bi ana evvel veririm . bayramda eşimin memleketine gidicez akrabaları beni hamile kalmadan önce görmüşlerdi şimdi bu halimi görünce kesin kilo muhabbeti olacak bende sinir olucam haliyle.. bu yüzden bi an önce 3-5 ne kadar verirsem kardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?