kızlar bebegim 6 aylık ama sütüm bitti yok denecek kadar az günde 90 ml var yok yemedigim yapmadıım sey kalmadı olmuyor olmuyr kayınvalidem işte yemiyorsun süt olmuyor diyor aksine olsun diye yiyorum bol bol da sıvı alıyorum artık iyice bebegime ek gıdaya başladık k.validem ona bile laf söylüyor işte yemiyorsun süt olmuyor benim torunum senin yüzünden emmedi erkek çoçugu 2 yasına kadar emmesi lazım falan diye iyice psikolojimi bozuldu arkadaşlar süt olsun diye ne yapmam lazım
sagolun inşallah canlarım ogluma bol bol sütüm olsun dediklerinizi nerdeyse yapıyor gibiyim ama k.validemle beraber yasıyorum biraz sanırım stresten yok gibi o humanaymış falan aldırmadı doktor reçeteye yazmıştıgerek yok dedi biz eskiden humana mı içiyorduk sogan ekmek gerdik akar durduramazdık millet görmesin diye bez koyardık diyor ben ekmegi fazla tüketmiyorum sıvı meyve ve yazdıklarınızı uyguluyorum oldugu bu kadarı oluyor demek ki fazlasını ben istemez miyim ama annemin çenesinden kurtulamıyorum
canım bende aynı dertten muzdaribim 1 ay önce doğum yaptım sütüm çok az mama veriyorum takviye olarak. benim k.validemde aynı seninki gibi oğlan çocuğu zor büyür sen yemiyorsun diyip duruyor herşeye karışıyor bildiğim kadarıyla stres sütün azalmasında büyük bir etken bunlar böyle konuştukça nasıl gelsin bu süt bi söylesinler yaa.. bende kefir içmeyi deneyecem bugün. gece yatmadan önce içip üzerine bi bardak su içip uyuyacakmışsın deli gibi süt yapıyomuş bide tahin helvası malt ve dut pekmezi çok işe yarıyormuş bir bardak suya 2 yemek kaşığı katıp içecekmişşsin dene bakalım ben deneyecem inş işe yarar dua edin kızlar şunların çenesinden kurtulalım süt gelsin fışkırsında utansınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?