- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 595
benim de artmadı ama doktor tavsiyelerini yazayım. Humana still tee, bol su, incirMerhaba sezeryan doğum yaptım çok şükür sütum hemen geldi ama yetmiyor ne cogaliyor ne de kesiliyor çoğalması için denemediğim kalmadı bebeğime sutum yetmediği için maalesef mama vermeye başladım buda tabi kabizliga yol açtı sütü artırmak için ne yapabilirim galactago damla aldım biraz fayda etti ama damla bitince eski haline döndü her seferinde de alamam pahalı çünkü lütfen yardımcı olur musunuz
Bunlari kullanmaya basladiginizda sütünüz arttimi peki?benim de artmadı ama doktor tavsiyelerini yazayım. Humana still tee, bol su, incir
Basta arttı sonra sütüm iyice azaldı. Mama vererek büyütüyorumBunlari kullanmaya basladiginizda sütünüz arttimi peki?
Merhaba arkadaşlar benim henüz 2.5 aylık bi oğlum var önceleri sürüm çoktu şimdi çok azaldı kim ne derse yapıyorum ama malesef önceki gibi değil lütfen tavsiyeleri bekliyorum sağolun simdiden
Bende birsey daha sormak istiyorum Size bende suan mama kullanıyorum ama bebegim de kabizliga yol açtı geçmek bilmiyor ilaçlarla ancak yapabiliyor arada yapıyor ama kendi daha çok kabizligi oluyor ilac veriyorum bende sizin beginizde de kabizlikoldumu acaba?Basta arttı sonra sütüm iyice azaldı. Mama vererek büyütüyorum
Aptamil kullanıyoruz biz ara ara oldu. Ama anne sütü alan da da oluyor kabızlıkBende birsey daha sormak istiyorum Size bende suan mama kullanıyorum ama bebegim de kabizliga yol açtı geçmek bilmiyor ilaçlarla ancak yapabiliyor arada yapıyor ama kendi daha çok kabizligi oluyor ilac veriyorum bende sizin beginizde de kabizlikoldumu acaba?
Mama markasini degistirinBende birsey daha sormak istiyorum Size bende suan mama kullanıyorum ama bebegim de kabizliga yol açtı geçmek bilmiyor ilaçlarla ancak yapabiliyor arada yapıyor ama kendi daha çok kabizligi oluyor ilac veriyorum bende sizin beginizde de kabizlikoldumu acaba?
Anne sutu alanda genelde kabizlik olmaz hatta ben ve benim cevremde kimsede olmadi. Kabizlik varsa anne sutu yetersiz demektir hattaAptamil kullanıyoruz biz ara ara oldu. Ama anne sütü alan da da oluyor kabızlık
Bende bebelac kullanıyorum masalardaAptamil kullanıyoruz biz ara ara oldu. Ama anne sütü alan da da oluyor kabızlık
Ben bebelac kullanıyorum mama verildikten sonra su veriyorum her seferinde değil ama günde 1 defa bir kişi demişti şu ver diye biraz duzeldi ama hala devam ediyor kabızlıkMama markasini degistirin
Bebeginiz kac aylik?Bende bebelac kullanıyorum masalarda
Ben bebelac kullanıyorum mama verildikten sonra su veriyorum her seferinde değil ama günde 1 defa bir kişi demişti şu ver diye biraz duzeldi ama hala devam ediyor kabızlık
Bebeginiz kac aylik?[/QUOT
Bebeğim 3 aylık
Anne sütünü huzur mutluluk arttırır kafaniza bişey takmayın iç huzurunuzu sağlamak için çaba sarf edin bebeğiniz olduğu için spora gidemezssiniz ama evde yapabileceğiniz şekilde spor yapın bunun çok etkisi olur hem de motivasyonunuz artar huzurunuz olur bağırsak sisteminiz düzelir . Ayrıca sağlıklı beslenin yeterHerkese Merhaba
Kızım 2 gündür geceleri bizi uyutmuyor. Sakinleşsin ve uyusun diye sürekli emziriyorum. Çok emzirince sütümde gece azalıyor. süt az olunca kızım huzursuzlanıyor. Kısır döngü gibi . Aslında sütüm iyi ama geceleri daha fazla olmasını istiyorum. Bana yardım ederseniz sevinirim.
Benim bildiklerim bol sıvı alıyorum. Komposto içiyorum. Günde 1-2 fincan rezene çayı içiyorum. Ama sütüm tam istediğim gibi değil.
Arkadaşlar birde bende çok fazla gaz var. kuru baklagil, portakal , mandalina.brokoli, karnabahar yemiyorum. Ama bir türlü kurtulamadım. Çay içiyorum artık ondan şüphelenmeye başladım.
Mama içtiği için veriyorum ama yinede bir doktora Danışayim3 aylik bebege su verilmez benim bildigim ama yine de dr ne diyorsa onu yapin