merhaba arkadaşlar.
temmuz ayında sezaryenle doğum yaptım. ilk zamanlar sütüm yeterli değildi ve mama takviyesi yapmak zorunda kalıyordum. ve mama verdiğim her sefer büyük bir vicdan azabıydı. şimdi çok şükür bitkiler malt içecekler derken idare ediyorum. anne sütünün ne kıymetli bir şey olduğunu anne olmadan önce anlamak mümkün değilmiş bu sayede bunu da görmüş oldum.bu sebeple istedim ki o minicik yavrunuza bir yardımım olsun elimden geldiği kadar az yada çok bir sürede olsa anne sütü alsın. buzluktaki sütlerim en az 70-80 ml. 'lik paketlerde küçük bebeğin bir beslenmede (tam emin olmamakla birlikte) ortalama 30 ml aldığını düşünürsek dolapta çözdüreceğiniz bir paket 2-3 beslenmesine yeter diye düşünüyorum. dediğim gibi hala bitkisel süt artırıcı çaylar malt içecekleri kullanıyorum. yani buzluğa süt atmaya ne süreyle devam edebilirim bilmiyorum ama düşündüm ki bir bebek 1 hafta bile anne sütü alabilse kârdır. İstanbul'da Ümraniye ilçesinde oturuyorum. eğer süt isteyen bir arkadaşıma yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum. bana ulaşın lütfen. rabbim hepimize bebeklerimizi mutlu sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.