Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki pompalayarak sütü arttırabilirmiyiz?bileniniz varmı?
Arkadaşlar benim kızda 4.ayında henüz ek gıdaya geçmedim 2-3 gündür elma suyu verdim tadına alışsın diye severek yedi.Meyve suları, yoğurt ve mamamaya yavaş yavaş başlıyayım diyorum yakında işe başlamak zorundayım. İşe başlayınca mecburen sabah , akşam ve geceleri emzirip arada ek gıda vermem gerekecek sütüm azalırmı veya emmeyi bırakır mı bilmiyorum endişe duymaya başladım . Elimden geldiğince anne sütü vermek istiyorum .Siz ek gıdaya başlayınca sütünüz azaldımı
canım benim bebeğüm hiç emmedi sütümü hep pompayla sağdım hala da sapyorum.Kullandığım popa ameda lactalane,bu pompa bebek emişine benzeyen şekilde sütü sapoy ve sütü artırıyor.
evde normal sütten yoğurt yaparken soüuk sütün içine maya koyup kalorifer peteğinin üstüne koyuyorum. ama petek iyi yanmalı. akşama kadar bekliyorum sonra onu mutfak tezgahnda 30 dk soğutup dolaba alıyorum herkes yoğurduma bayılıyr taş gibi tutuyor MaşaAllah. belki anne sütüne de bunu deneseniz olur bir fikir vermek istedim.
bir yasima daha girmis oldum cok sasirdim acikcasi
ben burda daha neler ogrenecegim
masallahh Allah devamini getirsin[/
nette neyi araştırsam tüm yollar kk ya çıkıyor, bakma bende nolcak bu sütler diye araştıra araştıra öğrendim dr da tutar güzel olur falan diyince ya tutarsa dedim bakalım
bir yasima daha girmis oldum cok sasirdim acikcasi
ben burda daha neler ogrenecegim
masallahh Allah devamini getirsin[/
nette neyi araştırsam tüm yollar kk ya çıkıyor, bakma bende nolcak bu sütler diye araştıra araştıra öğrendim dr da tutar güzel olur falan diyince ya tutarsa dedim bakalım
önceki yorumları okudumda sütün biraz sıcak olması gerekiyomuş,anne sütünü ısıtıncada bi yararı kalmıyormuş,sıcak suda ılıtıp mayalanıncada yoğurt sulu oluyomuş bi deneyin siz yinede,ilk sayfalarda yapımını anlatan hanımlar var..