Anne sütüm var ama icen yok

arkadaşım seni iyi anlarım benim kız 1,5-2 aylıktı kesti emmeyi, neler denedim olmadı mecburen sağıp verdim, meyve sebze pürelerine kat ziyan etme ... atma onlar bir hazine...

Gecmis olsun. Bebeginiz uyurken de sizi veya biberonu tutmaz mi? Hani uyku arasında sersemlikle falan? Muzunu anne sutuyle açıp yedirseniz mesela, meyve purelerine ve ev yogurduna katsaniz. Madem o kadar çok süt kiyamam insan evladı faydalansin ister. Biberonun ağzını mı sevmedi acaba, delikli sulukla denediniz mi? Veya pipetli bardak gibi?

Bende meme tutsun isterdim hergun saatlerimi sagmaya ayirmaktan ve sikinti cekmektense ama zor bir dogum gcirdim ev buna bagli cocugumun bir kolun sinirleri koptu(brakial pelksus) yeni ameliyat olduk yaklasik 11 saat surdu.. Bu sebeplerden dolayi memeye zorlayamadm sarilik mevcuttu aman icsin toparlansn derdi deydm o yuzden sagip biberonla verdm cok guzel ve istahliydi ise donunce beslenmeyo reddetti neyse sonra ek gidaya yavas yabas gecince bu durumda ortadan kalkmsti ama bi anda biberonu da kesti biberondan su iciyor ama sut icmek istemiyor anca kasikla verirsem iciyor oda cok zor 180 cc sutu o sekilde icirmek..
Canım ben de çalışıyorum ve eve gelmeden önce en az 3 saat hiçbirşey yiyip içirmiyorlar ve bebek gayet de aç oluyor. Sen de öyle yapmayı dene

yanlış düşünüyorsunuz,
6 aylık bir bebek tüm gece aç kalabilir, hatta sabah acıkmamış olup sabah öğününü az bir şeyle geçiştirebilir.

ben bu tarz konularda genelde fark ediyorum, aç bıraktım ama yine de yemedi diye,
ama okuduğumda aç bırakmış olmuyorlar.

şimdi bir yetişkin bile gece yatmadan karnını doyurup yatsa sabah o kadar da aç kalkmaz, bebek neden farklı olsun.

öğün aralarını en az 4 saat yapın, muhakkak açken önce süt teklif edin, eğer sorun yaşarsanız diğer ek gıdayı teklif edin.
şimdi siz konuyu açarken çorba ve kahvaltı dediniz, şimdide gece yatmadan önce mama dediniz, bu şekilde elbette ki sütü reddedecektir.

biz tok yatsak acıkmayız belki ama insanoğlunun metabolizmasının en hızlı olduğu dönem bebekliğidir. büyüdükçe metabolizma yavaşlar yakmayız yani yediklerimizi.
bebek için fazla bir aç kalma süresi bence. ama bi önerim yok.

biz tok yatsak acıkmayız belki ama insanoğlunun metabolizmasının en hızlı olduğu dönem bebekliğidir. büyüdükçe metabolizma yavaşlar yakmayız yani yediklerimizi.
bebek için fazla bir aç kalma süresi bence. ama bi önerim yok.

Tracy hogg 4. Aydan sonrası 12 saatlik gece uykusunda beslenmeden durabilir diyor, gündüz düzenli beslenmek kaydıyla elbette.
Benim 6 aylık oğlum gazı olduğu için uyanır gece genelde, başka türlü uyutmak zor olduğu için emziririm ama uyanmadan sabahı etmişliği de çoktur. Konu sahibinin bebeği 7 aylık.

konuyla alakasız belki de ama nırmal dogum muydu yani zor dogumsa niçin zorladılar kıyamam size
Normal dogum evet. Soyle aciklama yapayim.. Ben hep normal dogum istedim dr da uygunsa dedi ve uygun gordu. Gece 3te hastaneye gittim o saate kadar sancim bile yoktu. Sabah 8 doguma girdim hersy cok yolundaydi. Dogum basladigindada bi sikinti yoktu ne olduysa sonradan oldu dro oglumu kurtarmak icin mecbur cekmek zorundaydi yoksa kaybedicektm cok ugrasti gordum hissettm cunku epidural bile istemedim.. Ben kmseyi suclamadm nasil ugrastigini ne hale girdigini gordm dr unda ordaki dgr calisanlarinda ama en ufak bi ihmal varsada allaha havale ettim.. Ben sukrediyrm yavrum yanmda nefes aliyr her ne kadar zor zamanlar gecirsekte cok sukur halimize

arkadaşım seni iyi anlarım benim kız 1,5-2 aylıktı kesti emmeyi, neler denedim olmadı mecburen sağıp verdim, meyve sebze pürelerine kat ziyan etme ... atma onlar bir hazine...
Kullaniyorm zatn meyve corba yemeklerde sutlu biskuvi sabah kahvaltisinda ama soyle diyeym bunlarin icie. Totalde 150 cc harciyorum ben gunde 1lt den fazla sut sagiyrm mecbur dokuluo

Baktim gayet tatli.. Pirinc ununa koyuyunva aninda su gibi yapiyor muhallebiyi azda olsa koymaya calisiyrm corbalarina koyiyorum
Sulukla deneyin ben renkli suluk aldim silikon uclu benimki de su icmiyordu simdi iciyor.sutlere cok uzuldum gercekten

Sulukla deneyin ben renkli suluk aldim silikon uclu benimki de su icmiyordu simdi iciyor.sutlere cok uzuldum gercekten
Aldim.sulukta aldm yine icmiyor bir gece sadece agzina biberonla siktm icerken icti sevindim icsinde ben sikarim.dedim sonra yine icmedi anlamadm gitti

Sütünden bebeğine yoğurt mayalayan bir akrabam vardı. Sizde yoğurt deneyebilirsiniz. Hatta bu yoğurtdan bebeğinize özel tarhana bile yapabilirsiniz.

Sütünden bebeğine yoğurt mayalayan bir akrabam vardı. Sizde yoğurt deneyebilirsiniz. Hatta bu yoğurtdan bebeğinize özel tarhana bile yapabilirsiniz.
Kac kerede denedm sadece ustu kaymak.oluyor gerisi su 1 ltden denedm hemde.. Nasl yapiyordu akrabaniz benmki tutmuyr cok denedm en azndan oyle yesin diye

Bnde oyle yapiyrm ama nette gorudm ayrandan koyu puturcuklu olms ama benmki bildiginiz su oluyor.kati muhallebi yapiyrm sutle seyrelteym diye az sut koyar koymaz muhallebide su gibi oluyor
Bu tarifdede sulu olduğu söylenmiş. Demek anne sütünden bu şekilde oluyor yoğurt.

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-28-21-07-36.png
    Screenshot_2017-04-28-21-07-36.png
    139,9 KB · Görüntüleme: 45
Kac kerede denedm sadece ustu kaymak.oluyor gerisi su 1 ltden denedm hemde.. Nasl yapiyordu akrabaniz benmki tutmuyr cok denedm en azndan oyle yesin diye

Mayasını çok koy

Yani normal sütün iki üç katı fazla olsun mayası

Sabaha kadar beklet ama çok kalın sarma

X