Anne sütüm var ama icen yok

Duyguediz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
31
4
35
Arkadaslar oglum suan 7 aylik zor bir dogum yogun bakim vs vs derken birde cocuk hirpalanmis mosmor dogmusken meme tutsun diye zorlamadim istediginde verdim istemediginde sagip hep biberonla verdim.. Hala daha sagiyorum ama mesele su ki yaklasik 20 gundur biberondan sut icmiyor.. Ee benm sutumde bol sagip sagip dokuyorum ne yapabikirim. Corbasina kahvaltisina koysamda az bisey kullabiliyorum. Stok yap demeyin cnku 2 mini dondurucu sutu atmak zorunda kaldm.. Hala biriktirsem dondurucu dolar. Yardim edin lutfen

Arkadaslar oglum suan 7 aylik zor bir dogum yogun bakim vs vs derken birde cocuk hirpalanmis mosmor dogmusken meme tutsun diye zorlamadim istediginde verdim istemediginde sagip hep biberonla verdim.. Hala daha sagiyorum ama mesele su ki yaklasik 20 gundur biberondan sut icmiyor.. Ee benm sutumde bol sagip sagip dokuyorum ne yapabikirim. Corbasina kahvaltisina koysamda az bisey kullabiliyorum. Stok yap demeyin cnku 2 mini dondurucu sutu atmak zorunda kaldm.. Hala biriktirsem dondurucu dolar. Yardim edin lutfen
onkoloji hastanelerı ıle gorusun kanserlı hastalarda kullanılıyor dıye bılıyorum..

Pirinc unu veya irmikle muhallebi yapip sonra sütünü ekleyebilirsin. Sütünün tadina baktin mi acımış olabilir mi?

Ben anlamadım biberonda mı içmiyor? Neden meme varken biberon? Bi memenizi deneyin belki tutar biraz zorlar ama alışır.

Bende meme tutsun isterdim hergun saatlerimi sagmaya ayirmaktan ve sikinti cekmektense ama zor bir dogum gcirdim ev buna bagli cocugumun bir kolun sinirleri koptu(brakial pelksus) yeni ameliyat olduk yaklasik 11 saat surdu.. Bu sebeplerden dolayi memeye zorlayamadm sarilik mevcuttu aman icsin toparlansn derdi deydm o yuzden sagip biberonla verdm cok guzel ve istahliydi ise donunce beslenmeyo reddetti neyse sonra ek gidaya yavas yabas gecince bu durumda ortadan kalkmsti ama bi anda biberonu da kesti biberondan su iciyor ama sut icmek istemiyor anca kasikla verirsem iciyor oda cok zor 180 cc sutu o sekilde icirmek..

bardakla ya da pipetle deneyin, benim kızım da biberon almamıştı memeden emiyordu ama fazla sütümü sağıp dondurmuştum, ne yaptıysam içiremedim kaç paket döktüm, sonra bebedorun pipetli suluğuna koyup denedim içti, öyle öyle bitirdim stokları.

Bende meme tutsun isterdim hergun saatlerimi sagmaya ayirmaktan ve sikinti cekmektense ama zor bir dogum gcirdim ev buna bagli cocugumun bir kolun sinirleri koptu(brakial pelksus) yeni ameliyat olduk yaklasik 11 saat surdu.. Bu sebeplerden dolayi memeye zorlayamadm sarilik mevcuttu aman icsin toparlansn derdi deydm o yuzden sagip biberonla verdm cok guzel ve istahliydi ise donunce beslenmeyo reddetti neyse sonra ek gidaya yavas yabas gecince bu durumda ortadan kalkmsti ama bi anda biberonu da kesti biberondan su iciyor ama sut icmek istemiyor anca kasikla verirsem iciyor oda cok zor 180 cc sutu o sekilde icirmek..
Geçmiş olsun ama memeyi belki tutar deneyin. Geçici bir şey olabilir

Allah Allah, niye o kadar zor oldu ki doğumunuz? Kusura bakmayın, çok üzüldüğüm için merak ettim. Doktor hatası mı?

Bebeginiz icin hala sut temel besin, digeri ek gida. Ne yapin edin sutu icirin.
Suluk deneyebilirsini sutunuze yogurt pekmez muz vs katip begendirmeye calisin.

bardakla ya da pipetle deneyin, benim kızım da biberon almamıştı memeden emiyordu ama fazla sütümü sağıp dondurmuştum, ne yaptıysam içiremedim kaç paket döktüm, sonra bebedorun pipetli suluğuna koyup denedim içti, öyle öyle bitirdim stokları.
Inanin deniyorum sadece oynuyor emme refleksi bile gostermiyor yada yuzunu burusturup istemiyor

Allah Allah, niye o kadar zor oldu ki doğumunuz? Kusura bakmayın, çok üzüldüğüm için merak ettim. Doktor hatası mı?
Hersey yolunda giderken son anda takilmis omuz soylenen bu dr cok ugrasti cikarmak icin ama sonuc bu oldu bunada sukur yoksa kaybedicktim oglumu..

Hersey yolunda giderken son anda takilmis omuz soylenen bu dr cok ugrasti cikarmak icin ama sonuc bu oldu bunada sukur yoksa kaybedicktim oglumu..

Çok geçmiş olsun. Yine bununla atlatmış çok şükür. Güzel günlerini görürsünüz inşallah yavrunuzun.

Bebeginiz icin hala sut temel besin, digeri ek gida. Ne yapin edin sutu icirin.
Suluk deneyebilirsini sutunuze yogurt pekmez muz vs katip begendirmeye calisin.
Sutu istemiyor degil icine biskuvi koysam yada tarhanasina koysam yiyor ama biberonla icmiyor.. Ee tarhanaya yada meyvesine ne kadar sut koyabilirim ki vok az yinede alsn diye koyuyrm ama 20 gun oncesi gun ici besleniyordu gece 3 biberon 2oo cc sut iciyordu sabaha kadar onu kesti bi anda

Bi cok kez denedm aksam 7 bucukta mama yiyip butun gece sut icmediginden ac kalip ertesi gun sabah 8de sut vermeme ragmrn yine icmedi icmedi kasikla mama verdm soluksuz yedi ac biraksamda yemiyor

yanlış düşünüyorsunuz,
6 aylık bir bebek tüm gece aç kalabilir, hatta sabah acıkmamış olup sabah öğününü az bir şeyle geçiştirebilir.

ben bu tarz konularda genelde fark ediyorum, aç bıraktım ama yine de yemedi diye,
ama okuduğumda aç bırakmış olmuyorlar.

şimdi bir yetişkin bile gece yatmadan karnını doyurup yatsa sabah o kadar da aç kalkmaz, bebek neden farklı olsun.

öğün aralarını en az 4 saat yapın, muhakkak açken önce süt teklif edin, eğer sorun yaşarsanız diğer ek gıdayı teklif edin.
şimdi siz konuyu açarken çorba ve kahvaltı dediniz, şimdide gece yatmadan önce mama dediniz, bu şekilde elbette ki sütü reddedecektir.

X