• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi anne sütü yanında ve mama takviyesi yapanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende öyle yapıyorum artık napayım gündüz aptamil veriyo annem bende gün içinde biriktiriyorum artık ne kadar olursa vitamin niyetine veriyorum akşamları bide uyurken alıp emzirmeye çalışıyorum kısa sürede olsa çünkü artık uyanıkken almıyo çirkef kızım :KK43: bizim durumumuzda olan çok arkadaş var keşke olsada hiç birimiz bu dertleri yaşamasak..son olarak birde mamipower diye bi ilaç var ona başlıycam sipariş ettim on günlük bakalım eğer içe yararsa gece gündüz onu içerim :KK70: artık gittiği yere kadar ben elimden geleni yapımda en azımdan bari içim rahat etsin..yine bi umut vazgeçmiyorum işte :)
Birde incir hoşafı iç o da çok işe yarıyo

Merhaba kızlar bebeğim 3 ayını bitirdi tek göğsüm yetiyordu artık 2 göğsümü birden veriyorum ona rağmen bazen doymuyor mama vermek istemiyorum ama başka çarede yok sanırım formül süt nasıl acaba bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler

Canim keci sutu ver Ataturk orman cofliginin gunluk sise olanlarini tavsiye ederim anne sutune yakin oldugu hep soyleniyo ben kizima sutum 4 ayinda kesildigi icin sulandirmadan direk verdim mamayi cok tavsiye etmem aptamil kullandim fakat cocugu pof bi sekilde sisiriyo onun yerine keci sutu vermeni tavsiye ederim bizzat denenmistir hicbir zararin alerjisini vs de gormedim sevgiler

Canim keci sutu ver Ataturk orman cofliginin gunluk sise olanlarini tavsiye ederim anne sutune yakin oldugu hep soyleniyo ben kizima sutum 4 ayinda kesildigi icin sulandirmadan direk verdim mamayi cok tavsiye etmem aptamil kullandim fakat cocugu pof bi sekilde sisiriyo onun yerine keci sutu vermeni tavsiye ederim bizzat denenmistir hicbir zararin alerjisini vs de gormedim sevgiler
Canım teşekkür ederim tavsiyen için aklımda bulunsun ama çok şükür yine yetmeye başladı 1 hafta görümcemin düğün hazırlığı koşuşturma telaş derken sanırım sütüm azaldı şimdi evime çekildimde düzeldi şükür kontrole gittik kilosuda çok iyi içim rahatladı

Canım teşekkür ederim tavsiyen için aklımda bulunsun ama çok şükür yine yetmeye başladı 1 hafta görümcemin düğün hazırlığı koşuşturma telaş derken sanırım sütüm azaldı şimdi evime çekildimde düzeldi şükür kontrole gittik kilosuda çok iyi içim rahatladı

Msllh cnm evet stres telas cok etkiliyo annem sutun az sutun az ye ye diye diye strese sokmustu 5 ayimda tamamen kesilmisti nesen bol olsun sutunde cok olsun meleklerimiz iyi beslensin sevgiler

Merhaba, 5 aylık anneyim ancak sütüm çok fazla azalmaya başladığı için oğluma Golden Goat başlamıştık çok memnunum mamadan tavsiye ederim. Kızımı 1 sene sadece süt verdim ama bu kez sütüm olmadı her şeyi denedim ben de ne yapmalıyım bilemedim çok üzülüyorum ama artık günde 2 kere bile emziremiyorum.

2 Nisan da sezeryanla doğum yaptım.Doğum sezeryanla gerçekleştiği için sütüm çok geldi.Şuan tam 1 aylık olduk.İlk günlere göre daha iyi ama yinede beni tatmin etmiyor.Çünkü bebeğim emzirme sonrasında hiç uyumuyor.Uyumadığı içinde doymadığını düşünüyorum.Elimden geldiği kadar 1 saat bazen 1.5 saat memede tutuyorum.Çünkü memedeyken yorulduğu için hemen uyuyakalıyor.Bende iyice doyduğundan emin olmak için hemen ayırmıyorumUzun süre emmesini sağlıyorum..Ama ne zaman yatağına koymaya kalksam avaz avaz ağlamaya başlıyoruz.Bu nedenle ilk doğduğu günden itibaren aptamil mama ya başladık.Günde 3 yada 4 kez veriyorum.Ancak mamadan sonra derin bir 2-3 saat uykusu oluyor.Mama vermediğim zamanlarda sürekli memede olmak istiyor.Bazı günler mamayı vermiyorum sadece anne sütü alsın diye.Ama dediğim gibi bu seferde memeye yapışık geziyoruz.
Aranızda benim gibi olan var mı.Emzirme sonrası bebeğin uyuması gerekmez mi.:KK43:((
Aciksin aglasin yorulsun oyle memeyi ver canim biraz aglamasina izin ver. O zaman hemen sızar bide sma gold 1 numara basla gunde 1 defa yatarken verr cok guzel uyur bebek doymadigi icin agliyorsa bnlarla uyur inşallah

B
Merhaba, 5 aylık anneyim ancak sütüm çok fazla azalmaya başladığı için oğluma Golden Goat başlamıştık çok memnunum mamadan tavsiye ederim. Kızımı 1 sene sadece süt verdim ama bu kez sütüm olmadı her şeyi denedim ben de ne yapmalıyım bilemedim çok üzülüyorum ama artık günde 2 kere bile emziremiyorum.
BeNim kizimda 6 aylik cnm sma gold verdim dogdugundan beri biraz pahali ama bu mama ile buyuyen cocuklar cok sakin icinde seker olmadigi icin. Cok sakin dikkatli odaklanabiliyorlar. Bu mama ile buyuyen cocuklarda tanidigim var hepsi sakin akilli massallah

2 Nisan da sezeryanla doğum yaptım.Doğum sezeryanla gerçekleştiği için sütüm çok geldi.Şuan tam 1 aylık olduk.İlk günlere göre daha iyi ama yinede beni tatmin etmiyor.Çünkü bebeğim emzirme sonrasında hiç uyumuyor.Uyumadığı içinde doymadığını düşünüyorum.Elimden geldiği kadar 1 saat bazen 1.5 saat memede tutuyorum.Çünkü memedeyken yorulduğu için hemen uyuyakalıyor.Bende iyice doyduğundan emin olmak için hemen ayırmıyorumUzun süre emmesini sağlıyorum..Ama ne zaman yatağına koymaya kalksam avaz avaz ağlamaya başlıyoruz.Bu nedenle ilk doğduğu günden itibaren aptamil mama ya başladık.Günde 3 yada 4 kez veriyorum.Ancak mamadan sonra derin bir 2-3 saat uykusu oluyor.Mama vermediğim zamanlarda sürekli memede olmak istiyor.Bazı günler mamayı vermiyorum sadece anne sütü alsın diye.Ama dediğim gibi bu seferde memeye yapışık geziyoruz.
Aranızda benim gibi olan var mı.Emzirme sonrası bebeğin uyuması gerekmez mi.:KK43:((
Üzerinden çok zaman geçmiş ama kilo alımı iyiyse mama vermeseydiniz keşke biz de resmen yapışık gezdik psikolojim bozulmuştu gündüz uykusu yoktu herkes bu çocuk doymuyor mama ver sen buna dediler. İnatla emzirdim Ayda bir kiloya yakın alıyordu. Belki sütüm dolu dolu gelmiyordu ama yetiyordu sonuçta.

Back