Bebek Beslenmesi Anne sütü sebze püresüne katılır mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

angal_19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
15
0
86
Balıkesir
Çalışmaya başlamadan önce bir miktar süt sağıp stok yapmıştım şimdi ek gıdalara başladık ama minik kızım sebze yemek istemiyor pürelerin içine az miktarda anne sütü katsam nasıl olur acaba? Bir sakıncası varmıdır sizce biraz alışana kadar bir müddet böyle devam etsek hem sütlerde değerlenmiş olur. Fikirlerinize ihtiyacım var...

eğer püreler sıcak değil de ılıksa katabilirsin ama direk katıp püreyle birlikte kaynatırsan anne sütünü ziyan etmiş olursun hiçbir vitamini kalmaz.püreyi hazırla ılısın sonra anne sütüyle sulandır.

üzülerk söyluyorum ben emek emek sagdıgım sutlerı kullanamadım, son kalanlarıda attım. buzunu cözdurdugumde sırf demır tadı vardı bi acayıp olmustu. tek ıcırmek söyle dursun normalde yedıgı seylere katsam onları yemıyordu bebegım. ınsallah senınklerde öyle bır sorun yoktur. corbasına katarsan ılık kat, bir de ıspanakla beraber vermekı demır emılımını azaltmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…