Muhtemelen çocuğu erkek kız bebek olursa süt kardeş olurlar haberleri olmaz denk gelebilirler diyedirNeden ozellikle erkek bebek, kiz icemez mi? Bilmedigimden soruyorum yanlis anlamayin
Dini bir takim sakincalari var, muhtemelen bu sebepten cinsiyet belirtiyor.Neden ozellikle erkek bebek, kiz icemez mi? Bilmedigimden soruyorum yanlis anlamayin
Bu doğru değil. Yoğun bakımda yatan prematüre bebiş için yeni doğum yapmış anne sütü istedi doktor, ben gönderdim sütümden.Her annenin sütü kendı bebegıne yarar dıye blıyorum
Sütü olmayan anne bence mama verdin nıye süt anne arasın
Ama süt kardeşi olan yani süt verilen bebeğin kardeşleri ile kendi çocukları da sıkıntıya düşebiliyor diye biliyorum benMuhtemelen çocuğu erkek kız bebek olursa süt kardeş olurlar haberleri olmaz denk gelebilirler diyedir
Olabilir valla o kadar detayını bilmiyorum hiçAma süt kardeşi olan yani süt verilen bebeğin kardeşleri ile kendi çocukları da sıkıntıya düşebiliyor diye biliyorum ben
Erkek bebek olsun dedim çünkü kendi çocuğum erkek. Kız bebek olupta ilerde evlilik işleri falan olursa sakıncalı olur diye. Kardeş olcaklar çünküNeden ozellikle erkek bebek, kiz icemez mi? Bilmedigimden soruyorum yanlis anlamayin
Çok güzel bir yardımda bulunuyorsunuz Allâh razı olsun ama size de yarayabilir her zaman için.Valla gaz yapacak şeyleri yemediğimi düşünüyorum, her şeyi araştırıyorum, hamilelikte de, şimdi süt verirken de sağlıklı ve bahçemizden organik besleniyorum. Gazsız bebek de olmaz diye biliyorum, Doktorun söylediği şu şekilde, düzenli sağlıklı beslenen bebeklerde gaz olur, doğaldır, bagırsaklar anne sütüne alışıyor demişti.
Gaz olursa da damla kullanılır. Her türlü mamadan iyidir.
Velhasıl kelam isteyen olursa burdayım, erkek bebek tercihimizdir.
Maşallah keşke sütünüzün çeyreğinin çeyreği benden gelseValla gaz yapacak şeyleri yemediğimi düşünüyorum, her şeyi araştırıyorum, hamilelikte de, şimdi süt verirken de sağlıklı ve bahçemizden organik besleniyorum. Gazsız bebek de olmaz diye biliyorum, Doktorun söylediği şu şekilde, düzenli sağlıklı beslenen bebeklerde gaz olur, doğaldır, bagırsaklar anne sütüne alışıyor demişti.
Gaz olursa da damla kullanılır. Her türlü mamadan iyidir.
Velhasıl kelam isteyen olursa burdayım, erkek bebek tercihimizdir.