• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi anne sütü kalitesini nasıl artırabilirim?:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi yas84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
merabalar arkadaşlar bebeğim 3 aylık kontrole gittik 6kg 500 gr almış.iyi ama siz tatlı falan yiyinki sütünüz artsın dedi bende tatlı yemek istemiyorum kilo malum nasıl daha fazla kilo aldırabilirim.acaba geceleri uyanmıyor 4 saatte bir uyandırıp emziriyorum acaba 3 saatte bir mi uyandırsam deneyimli arkadaşlardan cevap beklerim:)

benim oğlum 8 ayına girdi ben ilk önceleri geceleri 2 saatte emzirirdim şimdi kendi uyanıyor zaten. sık sık emzirin bence anne sütü en yararlı besin. sende sebze bol bol ye tatlıda ye bence en öenmlsi bol su içmelisin tatlı üstüne su süper süt yapar.

teşekkür ederim cevabın iiçin eflatun 3 satte bir uyandırıym ben in iysi.tatlıları yiyim napıym banada bol bol kilo olsun:)

merabalar arkadaşlar bebeğim 3 aylık kontrole gittik 6kg 500 gr almış.iyi ama siz tatlı falan yiyinki sütünüz artsın dedi bende tatlı yemek istemiyorum kilo malum nasıl daha fazla kilo aldırabilirim.acaba geceleri uyanmıyor 4 saatte bir uyandırıp emziriyorum acaba 3 saatte bir mi uyandırsam deneyimli arkadaşlardan cevap beklerim:)

bebek aclıktan uyanmadıkca lütfen 5 saat dolmadan uyandırmayın..uzmanları okuyun dinleyin..acsa uyanıyo melekler..ve ay ay kilo dalgalanması olabilir.3. ay 500 gram almıs yavrun 4. ay 1.000 alabilir..daha sonra uyku karmasası yasamayın cocukla ilerki aylarda..

merhabalar,

Benim sütüm sadece oğluma yetecek kadar oldu. Hatta bazen yetmedi bile. Tatlı yemeyin. Ben yedim verdiğim kiloları geri aldım.
Tatlıyı arkasından bol su içtiğimiz için öneriyorlar.
Bol su için. Humana stil tea ve rezene çayları onlardan için.
Ayrıca arada ben ısırgan otu çayı yapıp içiyordum.
Bir de malt içeceği var. Bu gerçekten süt yapıyor. Ben yararını gördüm.

Allah hepimizin gönlüne göre versin...

aynen bende sizler gibi düşünüp tatılya hiç düşmedim bol bol su içtim doktorda öele diyince siz deneyimli arkadaşlara sordum banada mantıklı geliyor bu en iysi ben 4 satte bir uyandırayım yaf:)

merhabalar,

Benim sütüm sadece oğluma yetecek kadar oldu. Hatta bazen yetmedi bile. Tatlı yemeyin. Ben yedim verdiğim kiloları geri aldım.
Tatlıyı arkasından bol su içtiğimiz için öneriyorlar.
Bol su için. Humana stil tea ve rezene çayları onlardan için.
Ayrıca arada ben ısırgan otu çayı yapıp içiyordum.
Bir de malt içeceği var. Bu gerçekten süt yapıyor. Ben yararını gördüm.

Allah hepimizin gönlüne göre versin...

sağol arkadaşım cevabın için:)

kesinliklee yenidoğan yoğunbakm hemşiresii olarakk arkadşlar bol bol su için zaten annesütünün %70i su oyüzden su bile gerekmez ilk 6ay deniyor ama sütün yetmiyorsaa humana steel tea iç bidee 3saatte bi emzir bence daha sık emzirirsen yani 5saatte değilde hormonların daha çok uyarılır iyi akşamlar herkese:16:

canım sütün kalitesi diye birşey yok herkesinki aynı...süt yapan bi gıdada yok emin ol hepsi suyu bol içiren şeyler olduğu için...
bol su ve huzur...ayrıca sık sık emzirme...

Back