anne sütü kabızlık

aysel_2013

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
12
0
merhaba anneler..kızım 2 aylık..on gündür kabızlık çekiyoruz ve sadece anne sütü alıyor...4. ve 5. geceler zeytinyağı verdim artık gaz çıkaramıyor ve rahatsız oluyordu..ama çok az kaçırmış kadar yaptı.. 6. gece de acile götürdüm ve fitille yaptırttılar..film çekip bağırsaklarına baktılar baya doluydu..fitilden sonra 2. güne kadar bekledim yine yok..tabi yine şişti karnı anormal biçimde...bu sefer götürdüğüm doktor makatında çatlak olduğunu söyledi..2 krem ve debridat şurup verdi..bunları 15-20 gün kullan dedi...2 gün yapmazsa çok şişerse makattan zeytinyağı vercem ince bi boruyla...sorum şu okuduğum kadarıyla anne sütü veren anneler pek müdahale etmeyip beklemişler hep...ben şurup falan verince bi anormal hissettim..bebeğim ne çöple uyarılmayla yapıyor ne de içince dolu dolu yapıyor...alttan gaz da çıkarmıyordu...doğru mu yapıyorum bunları kullanmaya devammı etmeliyim..çatlakları kaka yapmasına engel miii..yardımcı olurmusunuz..teşekkürler

Canim enjekltole zeytin yagini koy onu sik poposuna belliki gazli bi bebek de yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…