- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 103
- 30
- Konu Sahibi Mavipatikk
Merhaba Ankara'da oturuyorum anne sütüne ihtiyacı olan bir bebeğe ücretsiz yardımcı olmak isterim ilgilenen mesaj atabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sağolunNe kadar fedakar bir düşünce. Sizi tebrik ediyorum….
Yaa ne güzel maşallah size de. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler sizden de Allah razı olsun :)Ben de 16 yıl önce anne oldum. Keşke böyle bir uygulama olsaydı da ben de sizin gibi yapardım. Acayip süt vardı ben de. Belki 4-5 bebeği günlük doyurabilirdim. Allah sütünüzü bol, beşinci yapsın; Allah razı olsun.
Rica ederim keşke yakın olsaydık sevinirdim siz de sağolun güzel yorumunuz için. Bu posttan illa ki ihtiyaç sahibi çıkar inşallah bakalımBenim sütüm kesildi gelmiyor çok içemedi de sadece mamayla besleniyor yakın olsaydım alırdım 38 günlük bebeğim , ince düşünceniz için tebrik ederim
Mantıklıymış o da bi konusayim teşekkürlerBende oğlum bebekken süt verecek bebek aradım Ankarada bulamadım. Hep sağarak verdim sütümü ve günde 1750 1800 cc sağım yapıyordum
Benim oğlum pandemi çocuğu o yüzden çocuk esirgeme kurumu dışarıdan anne sütü kabul etmedi isterseniz bi arayıp sorabilirsiniz. Ben çok istemiştim yoksa annesiz çocuklara anne sütü verebilmeyi.