Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ülkerin maltana sını denedim.. Gayet güzel süt yaptı bende :)) tadıda gayet güzell...
5 şişe almıştım keşke depolasaydım ...
Bilginiz olsun :))
sagol canım ya bende alıp içmeyi düşünüyordum daha once hiç içmedim gerçi ama bir ümit aslında masallah sütüm yetiyor bebişin kılo alımı ıyı ama bıseyler yedıkce içdikce oluyor cok kılo almaya başladım bol suya talim rezeneye talim ozaman
hnmlar.. alkolsüz biranın içine alkol konmuyor ama nasıl ki üzüm durdukça mayalanıp alkol oluyosa kendi kendine.bunlarda kendi yapısından dolayı alkölllü.bunu bi araştırın bnce.ayrıca aldığımız ve yaptığımız her meyve suyu da iki gün sonra mayalanmaya başlıyor.yani alkol üretiyo.ayrıca peygamber efendimizin yemeklerden önce meyve yiyin sonrasında hmn yemeyin die hadisi var bunun nedenni de tıpta araştırıldığında midede alkol yapması.
Merhaba kızlar. Benim 45 günlük bir bebeğim var ve sadece anne sütü ile besleniyor. Alkolsüz biralarda maltanadan bahsedilmiş ben bi tek onu deneme şansı buldum. Ananas aromalısını sadece süt için değil normalde de içilecek çok harika bi içecek tadı enfes. Humananın st çayı da var aslında ama o o kadar şekerli geliyor ki midemi bulandırıyor aldığımdan beri pek kullanmadım. maltanaları Yengem getrmişti iki kutu şimdi eşime aratıyorum hangi marketlerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de sütünüzn iyi gelip kesilmemesi için ara sağım yapın. Örneğin normalde 2 3 st arası emzrme yapıosunuz ama bazı zamnlr bebğnz 5 6 st uyuyo nasılsa o uyuyo diye sütnz çekmeden bırakmayın mutlka iki göğsnzden de sağım yapın merak etmyn uyanana kadar yerine yenisi tazesi gelecektr:) ben sezaryenle doğum yaptm 2 3 gün mama ilaveli besledm bebeğmi snra hç mama vermicem bakalım çeke çeke gtrcek mi dedim ve mamayı kesiş o kesiş oldu...
Kızlar alkolsüz bira anne sütünü arttırmada etkliymiş.. Araştırdım vitamalt ve Maltana die iki marka var.. Vitamaltın tadı sulandırılmış pekmez gibiymiş. Maltana ülkerin ananas şeftali armut aromalı diyo.. o daha mantıklı geldi.. Bunlardan herhangi birini denedinizmi? Nasıl gerçekten arttırıyormu sütü ?? Bitkiçayı içmekten gına geldi.. Farklı bişeyler içmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...