evet canım sütü arttırdığı doğru. arkadaşım vitamalttan çok memnun kaldı. benim bebiş kendiliğinden memeyi bıraktı malese. olan sütte kesildi.Kızlar alkolsüz bira anne sütünü arttırmada etkliymiş.. Araştırdım vitamalt ve Maltana die iki marka var.. Vitamaltın tadı sulandırılmış pekmez gibiymiş. Maltana ülkerin ananas şeftali armut aromalı diyo.. o daha mantıklı geldi.. Bunlardan herhangi birini denedinizmi? Nasıl gerçekten arttırıyormu sütü ?? Bitkiçayı içmekten gına geldi.. Farklı bişeyler içmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...
birde bnim merak ettigim enerji içecekleri onlarda alkolsuz bira degilmi onlardan içen varmı süt yapması için birde malt içecegini hapı varmış onu kullanan varmı bırseyler içmekten mıgdem kalkıyor artık
evet canım sütü arttırdığı doğru. arkadaşım vitamalttan çok memnun kaldı. benim bebiş kendiliğinden memeyi bıraktı malese. olan sütte kesildi.
bir sabah sağ memeye düşman oldu inat etti emmedi. meme şişti bizim sıpa emmiyor. o gündn sonra sağ memeyi sağıp verdim. bir daha sağı emmedi. sonra solu biriki hafta emdi onu da istememeye başladı. sağıp verdim ama ne fayda bebeğin emmesi olmadan süt artmıyor malesef. şimdibiberon maması içiyor biraz da yoğurt ve meyve püresi vermeye başladım alışsın diye canım.Canım şimdi nasıl besliyorsun peki bebişini bizimkide bırakma denemeleri yapıyor ama direniyorum.. 1-2 dk emip bırakıyor.. Bende bir daha ki öğüne kadar vermiyorum tekrar napiiim.. Sütüde sağıp dolaba atıyorum.. Şimdilik biraz düzeldi... Seninki nasıl bıraktı ...
Yani bizimki sürekli memede ağlıyor direniyor kıvranıyor emmemek için ya da 1-2 dk emip dönüp arkasına bakıyor.. acaba aynı şekildemi bıraktı senin ki merak ettim...
Kızlar alkolsüz bira anne sütünü arttırmada etkliymiş.. Araştırdım vitamalt ve Maltana die iki marka var.. Vitamaltın tadı sulandırılmış pekmez gibiymiş. Maltana ülkerin ananas şeftali armut aromalı diyo.. o daha mantıklı geldi.. Bunlardan herhangi birini denedinizmi? Nasıl gerçekten arttırıyormu sütü ?? Bitkiçayı içmekten gına geldi.. Farklı bişeyler içmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...
birde bnim merak ettigim enerji içecekleri onlarda alkolsuz bira degilmi onlardan içen varmı süt yapması için birde malt içecegini hapı varmış onu kullanan varmı bırseyler içmekten mıgdem kalkıyor artık
bir sabah sağ memeye düşman oldu inat etti emmedi. meme şişti bizim sıpa emmiyor. o gündn sonra sağ memeyi sağıp verdim. bir daha sağı emmedi. sonra solu biriki hafta emdi onu da istememeye başladı. sağıp verdim ama ne fayda bebeğin emmesi olmadan süt artmıyor malesef. şimdibiberon maması içiyor biraz da yoğurt ve meyve püresi vermeye başladım alışsın diye canım.
arkadaşım enerji içeceklerini kesinlikle içme zaten üzerinde yazıyor hamilelerin ve süt verelerin kullanmaması gerektiğini.sen malt al bence faydasını görürsün bide yeşil mercimek soğan bulgur dereoto sütü arttırır ben genelde böyle beslendim ilk 2-3 hafta sonra zaten sütümde düzene girdi.
ritmix falan da olur mu acaba?
aromalı malt içeceği olarak geçiyor ya onlar da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?