• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütü için alkolsüz bira ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi innuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

innuk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
3.901
2.785
448
İstanbul
Kızlar alkolsüz bira anne sütünü arttırmada etkliymiş.. Araştırdım vitamalt ve Maltana die iki marka var.. Vitamaltın tadı sulandırılmış pekmez gibiymiş. Maltana ülkerin ananas şeftali armut aromalı diyo.. o daha mantıklı geldi.. Bunlardan herhangi birini denedinizmi? Nasıl gerçekten arttırıyormu sütü ?? Bitkiçayı içmekten gına geldi.. Farklı bişeyler içmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...

• Beğen
Reactions: S_A
Kızlar alkolsüz bira anne sütünü arttırmada etkliymiş.. Araştırdım vitamalt ve Maltana die iki marka var.. Vitamaltın tadı sulandırılmış pekmez gibiymiş. Maltana ülkerin ananas şeftali armut aromalı diyo.. o daha mantıklı geldi.. Bunlardan herhangi birini denedinizmi? Nasıl gerçekten arttırıyormu sütü ?? Bitkiçayı içmekten gına geldi.. Farklı bişeyler içmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...
evet canım sütü arttırdığı doğru. arkadaşım vitamalttan çok memnun kaldı. benim bebiş kendiliğinden memeyi bıraktı malese. olan sütte kesildi.

birde bnim merak ettigim enerji içecekleri onlarda alkolsuz bira degilmi onlardan içen varmı süt yapması için birde malt içecegini hapı varmış onu kullanan varmı bırseyler içmekten mıgdem kalkıyor artık

birde bnim merak ettigim enerji içecekleri onlarda alkolsuz bira degilmi onlardan içen varmı süt yapması için birde malt içecegini hapı varmış onu kullanan varmı bırseyler içmekten mıgdem kalkıyor artık

Hapını hiç duymamıştım... Ama enerji içeceklerini hiçbir doktor tavsiye etmiyor... Ben ülkerin kini merak ediyorum...

ablam humana stil tea , kimyonlu rezene, yoğurt çorbası,malt içeceği hemen her gün tüketiyo.
bozada aynı şekilde. sütüde gayet güzel.. bol su birde...

evet canım sütü arttırdığı doğru. arkadaşım vitamalttan çok memnun kaldı. benim bebiş kendiliğinden memeyi bıraktı malese. olan sütte kesildi.

Canım şimdi nasıl besliyorsun peki bebişini bizimkide bırakma denemeleri yapıyor ama direniyorum.. 1-2 dk emip bırakıyor.. Bende bir daha ki öğüne kadar vermiyorum tekrar napiiim.. Sütüde sağıp dolaba atıyorum.. Şimdilik biraz düzeldi... Seninki nasıl bıraktı ...
Yani bizimki sürekli memede ağlıyor direniyor kıvranıyor emmemek için ya da 1-2 dk emip dönüp arkasına bakıyor.. acaba aynı şekildemi bıraktı senin ki merak ettim...

enerji içeceklerinin kalp ritmini bozduğu kanıtlandı ve kanser riski olduğunu çok yerden okudum.Hiç kimsenin kullanmaması gerek.En iyi süt yapan şey incir ve üzümdür,tabiki bir de su.

vita malt ın hapını kullandım. gerçekten çok çok çok memnun kaldım diyebilirim. maalesef her bünye bir olamayabiliyor. yani bana ne üzüm, ne su, ne de başka birşey etkili oldu. vita malt gerçekten çok etkili ama ben içemediğim için tabletini kullandım.. yerimseniben

Canım şimdi nasıl besliyorsun peki bebişini bizimkide bırakma denemeleri yapıyor ama direniyorum.. 1-2 dk emip bırakıyor.. Bende bir daha ki öğüne kadar vermiyorum tekrar napiiim.. Sütüde sağıp dolaba atıyorum.. Şimdilik biraz düzeldi... Seninki nasıl bıraktı ...
Yani bizimki sürekli memede ağlıyor direniyor kıvranıyor emmemek için ya da 1-2 dk emip dönüp arkasına bakıyor.. acaba aynı şekildemi bıraktı senin ki merak ettim...
bir sabah sağ memeye düşman oldu inat etti emmedi. meme şişti bizim sıpa emmiyor. o gündn sonra sağ memeyi sağıp verdim. bir daha sağı emmedi. sonra solu biriki hafta emdi onu da istememeye başladı. sağıp verdim ama ne fayda bebeğin emmesi olmadan süt artmıyor malesef. şimdibiberon maması içiyor biraz da yoğurt ve meyve püresi vermeye başladım alışsın diye canım.

canım ben ilk doğum yaptığım haftalar hergün bir şişe içtim gerçektende çok faydasını gördüm benim içtiğim vitamalttı sanırım evet tadı pekmezli su gibi bide onu soğuk içmek daha iyi oluyor sıcakken tadı biraz kötü geliyo insana tek seferde içilirse 1 şişe yani yudum yudum değilde su içer gibi hepsini daha faydalı dediler bende öyle kullandım.

arkadaşım enerji içeceklerini kesinlikle içme zaten üzerinde yazıyor hamilelerin ve süt verelerin kullanmaması gerektiğini.sen malt al bence faydasını görürsün bide yeşil mercimek soğan bulgur dereoto sütü arttırır ben genelde böyle beslendim ilk 2-3 hafta sonra zaten sütümde düzene girdi.

Mayalı içeceklerin süt arttırmada etksi olduğu kesin.. Artık su içmek ten bitki çayı içmekten usandım..
Değişiklik olsun istiyorum.. Bakalım kış bitmeden ya boza ya saracağım yada bu alkolsüz bira olayına..

bir sabah sağ memeye düşman oldu inat etti emmedi. meme şişti bizim sıpa emmiyor. o gündn sonra sağ memeyi sağıp verdim. bir daha sağı emmedi. sonra solu biriki hafta emdi onu da istememeye başladı. sağıp verdim ama ne fayda bebeğin emmesi olmadan süt artmıyor malesef. şimdibiberon maması içiyor biraz da yoğurt ve meyve püresi vermeye başladım alışsın diye canım.

Offf aynen işte... Ödüm kopuyor bırakacak diye...acaba süt yetmiyorda onun için mi emmek istemiyor diye düşünüyorum.. Şimdi bir de işe başlayacağım daha kötü olmasından korkuyorum..Geçen ay fazla kilo almayınca doktor ek gıda başlarız dedi.. Yani bana ek gıda için erken gibi geliyor...

arkadaşım enerji içeceklerini kesinlikle içme zaten üzerinde yazıyor hamilelerin ve süt verelerin kullanmaması gerektiğini.sen malt al bence faydasını görürsün bide yeşil mercimek soğan bulgur dereoto sütü arttırır ben genelde böyle beslendim ilk 2-3 hafta sonra zaten sütümde düzene girdi.

sagol canım ya bende alıp içmeyi düşünüyordum daha once hiç içmedim gerçi ama bir ümit aslında masallah sütüm yetiyor bebişin kılo alımı ıyı ama bıseyler yedıkce içdikce oluyor cok kılo almaya başladım bol suya talim rezeneye talim ozaman

ritmix falan da olur mu acaba?
aromalı malt içeceği olarak geçiyor ya onlar da?

ritmix falan da olur mu acaba?
aromalı malt içeceği olarak geçiyor ya onlar da?

hayır cnm eczanelerde satılıyo VİTAMALT.
ritmix yapmaz süt falan sanmam.
ben içmiştim bi ara vitamalt tadı iğrenç ama süt yapıyo.
gerçi bünye meselesi.bulgur pilavı hiç yapmıyodu bende süt mesela.
ama çoğu insanında şişiriyo göğsünü..
hepsini denemek lazım:lepi:

Ben vitamalt içmiştim gerçekten arttırıyor ama tadı iğrenç aynen sulandırılmış pekmez gibi hafif asitli, humana still tea de kullandım onun tadı daha iyi öbürüne göre ama vitamalt daha çok arttırıyor, yalnız vitamalt kalorisi çok yüksek

arkadaslar ben 4-5 kez kullandım vitamalt ve faydasını göremedim gercelkten bünyeden bünyeye değişiyor :ecrin_bebek: ama size bir bilgi vermek isterim sorduğum 4 cocuk doktoru da vitamalt annesütünün kalitesini bozuyor kullanma demişti daha doğal yollar denemelisin dedi sütteki su oranını arttıyormus bilginize...

Back