ANNE SÜTÜ EMDİĞİ İÇİN DÖVMÜŞ

Allah ım ya midem bulandı..yatacak yerleri yok bunların...yavrum kimbilir ne acılar çektide vefat etti...daha beter olsunlar...

Dehset, artik cocuk olumlerinden, tacevuz haberlerinden biktiik, yeteeer.
Kadin ve adam kesinlikle kisirlastirilmalidir. Bi daha degil cocuk yapmak, akillarindan bile gecirmeyecek hale getirilmesi gerekiyor.

bir tane daha bebek yapmak için çalışıyormuş, birine bakabildin sevebildinde, 2 yaşında bebek, nasıl ölünceye kadar dövebiliyorlar aklım almıyor, hayır kimsede şikayet etmemiş, birininde jetonu düşüp ben ne yapıyorum dememiş mi

bu haberi dün okudum ve mahvoldum içim yanıyor içim
küçücük savunmasızca bir bebek daha hayatı anlamaya çalışan anne sevgisine muhtaç
ama her doğuran "anne" olamıyor malesef
her doğuran vicdan ve merhamet sahibi değil
ve başka bir herif için anneliğinden vazgeçmek yavruna zarar vermek bir annenin aklına bile gelmeyecek bişeydir
ama bu anne değil bu pislik kadın ki ona kadın demek bize hakaret olur içinde bir gram evlat sevgisi acıma duygusu olmayan yaratık
Allah'ım yalvarırım anneliği sadece hak eden kadınlar yaşasın küçücük bedenleri böyle yaratıklara emanet etme Rabbim
bir anne olarak kendi çocuğum dışında hiçbir çocuğun ufacık bir yeri acısa canım yanar
Hele ki savunmasız bir yavruya vurmak nedir ya
Çocuğuma sesimi yükseltsem de ağlasa vicdan azabından içim acır kendimi affettirmeye çalışırım ki kılına zarar gelse nasıl yaşanır
Bu yaratık sonsuza dek vicdan azabından gebersin inşallah. Ama ufacık vicdan kırıntısı olan kişi bunu yapamazdı. Aslında böyleleri için işkence en güzel ceza yöntemidir.

Adi insanlar şu haberlere de illet oluyorum böyle şerefsizlerin neden yüzünü kapatıyorlar! Hapishanede bin katını yaşatırlar size inşallah geberin kendi pisliğinizde

Su haberi okudugumdan beri ölüyorum :KK43::KK43: O cocugun iskencelerde neler cektigini dusunmek. Offfff

Geberemeyin insallah adiler cektiginiz acilardan olmek icin Allaha yalvarin da olemeyin inşallah

Öğle haberlerinde izlemiştim ve o zamandan beri aklımdan çıkmıyor.Allahım onları bildiği gibi yapsın inşallah.şu ramazan günü birimizden birinin bed duası kabul olurda

allah belalarını versin. o minik ne yaptı ki öldüresiye dövmüşünüz. emdiği için mi? herkes anne baba olamaz işte.

Rabbim size herseye Muhtaç etsin cennet kokulu evladına bunu yaptında sen ana olmazsın zalim pislik köpek ya elim titriyo yazarken Allah belanızı versin sizde o yavrucak gibi Acılar çekin inşallah

çocuğa zulmeden allahından bulsun inşallah...
oğlum da 2 yaşına girecek...bebeğin çektiklerini gözümde canlandırıyorum....ve sadece allah belanızı versin diyorum....:KK62:

ben oğluma olsun ya da eltimin oğluna olsun hemen hemen bu çocuk kadarlar. bağırsam için acıyor. ne yaptınız ince bağırsağını kopartacak kadar? allahım sen o kadınla o adama çocuk nasip etme yarabbim. minnacık yavruya kıymışlar. nasıl, severken ısırm nasıl?ak ne yahu? ne kadar ısırabilirsin ki?

X