Bebek Beslenmesi anne sütü dışında???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ya arkadaşlar ne yapıyorsunuz siz?onlar daha bebek balmış yarım biberon rezeneymiş gaz gidericiymiş.çok yanlış eğer anne sütü içiyorsa sadece anne sütü ama çok rahatsız olur bir çay kaşığı rezene.yazık bebeklere bence vermeden önce özellikle balı bir dahaüşünün.

bencede arkadaşlar bu konuda çok hassas olmalıyız.balı sakın vermeyin doktorlar önermiyor çünkü zehirleme riski varmış bebeklerimizin.bir yaşına kadar biraz sabredeceğiz sonra her şeyi yiyebilirler.tabi yerlerse:icecream:

4.aya kadar çok doğru değil neden o kadar acele etmişki arkadaşın.şuda varki ek gıdaya başlamak içinde 6.ayı beklemekte doğru değilmiş.çünkü bebeklerin ek gıdaya alışması 1-2 ayı buluyormuş bu arada bebek anne sütünden yeterince beslenemediği için kilo kaybedebiliyormuş.4.ayda yavaş yavaş alıştırmak gerekiyormuşki 6.aya gelindiğinde anne sütü artık bebeklerimize yetmediğinde ek gıda ile onları beşleyebilelim.

bizde 3ayımızı doldurduk doktorumuz bu ay az kilo almş dedi (700gr aldı geçen ay 1100gr almıştı) anne sütüne devam ama önümüzdeki ay bakcaz ek gıda alıştırması yapabiliriz dedi sütün mü az dedi aslında sütüm iyi oğlum huysuz doğru dürüst emmio memeyi tutamayınca hemen sinirlenio başlıo ağlamaya keyfini yerine getirince emio uykulu olunca ii emio sizin bebekler nasıl?
annem de şaşırıo ağlayan bebeğe meme verince susar bizimki daha beter ağlıo sakin olunca tutuo aksi çocuklaelaelaelaelae

arkadaşım 1,5 aylık bebeğine anne sütü+ mama nın yanında günde bir kez iki tane suda ezilmiş cici bebe veriyor. sizce doğru mu?

hakkat yani cok erken:uhm:zaten mama verio cici bebe ye ne gerek var:ecrin_bebek:
buarada ek gıdalarda en son verilecek besin baldır canlarım.aman dikkat.yasakkelime

offf arkadaşlar yaaaaa.benim sütüm azaldı.daha 2 ayımız bile dolmadı.çok moralim bozuluyor ya.çoğu zaman mama veriyorum.milupa.arada su veriyorum birde.offff sütüm gittikçe azalıyor.göğüslerim dolmuyor bile.emziriyorum ama tutamıyor bazen.yumuşak gelior meme

arkadaşım 1,5 aylık bebeğine anne sütü+ mama nın yanında günde bir kez iki tane suda ezilmiş cici bebe veriyor. sizce doğru mu?

benimde 1 buçuk aylık mama veriyorum.anne sütüde alıyor ama çok az.gittikçede azalıyor sütüm.....çok kötü hissediyorum kendimi.işe yaramaz gibi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…