ben hiç bişi vermiyorum anne sütünden başka kızımada vermemiştim ilk 6 ay..su bile ..
amma her bebeğin metobalizması farklı ben yinede doktora danışmadan vermeyin derim o rezeneleri falann:1hug:
keşke sütüm çok olsaydı da ben de vermeseydim canım , anne sütü alan bebeğin sindirimi çok daha rahat oluyor , mama vermeden önce günde 5-6 kez kaka yapardı bebişim şimdi 3 günde bir anca yapıyo
allah sana kolaylık versin hayatım ben 1 taneyi düşünüyorum kara kara nasıl büyütecem diye iki ayda 2 yaş kocattı beni zilli kızım
çakılım mama tabi vericen gülüm doymuyosa yetmiyosa başka çare yok ..resimdede pek tatlı özge hanım..Şenizhhee hani ikinciyi yapıyosun hemen nolduunaniknanik
kıs celen ne diyon sen bu dünyadan diil falan:dilcikar:hangi dünyadan oluyom ben şimdi kötü bişiy dedin kanımca ama neyse ben seni forumda yakalarımklava:
bende anne sütü dışında milupa pre aptamil veriyorum...su da içiriyorum bide sabahları çay kaşığının ucuyla bal veriyo annem...doktor vitamin verdi bide onu kullanıyoruz hergün bi çay kaşığı...gazı içinde zinco gaz giderici damla verdi...10 - 15 bitkinin yağı var içinde günde 3 kere 4 damla onu kullanıyom..maşallah bez firmalarıyla anlaşmış gibi....:)bu arada kardeşimden yazmışım ben g_sezen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?