- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım artık 5 aylık olmuş. . Yavaş yavaş günlük yoğurt yedirmeye başla. Bundan sonra bence sütünü arttırmak için uğraşma.. gittiği yere kadar.. bende süt olsun diye neler yedim içtim süt olmadı ama bol bol yağ oldu bana...Bende süt sıkıntısı yaşıyorum kızım 5 aylık ne yediysem ne ictiysem hiç süt olmadı aksine bana kilo oldu günde neredeyse 4 buçuk litre su içiyorum vermeyen allah vermez
Aynı durumdayım günde 4 lt su içiyorum ve yemediğim içmediğim şey kalmadı hepsi bana yaradı kilo aldım fena halde ama göğsümdeki süt 20 ccyi geçmedi bıraktım ben de olduğu kadar diyip mama takviyesi yapıyorum kızıma. Hepsi fasofiso gelmeyecekse gelmiyor süt. Uğraşıp hayal kırıklığına uğramaya gerek yok kabullenmek lazım. Kendimi o kadar parçaladım ki süt gelecek diye ama Şimdi yeterki kızım doysun gözüyle bakıyorum.Bende süt sıkıntısı yaşıyorum kızım 5 aylık ne yediysem ne ictiysem hiç süt olmadı aksine bana kilo oldu günde neredeyse 4 buçuk litre su içiyorum vermeyen allah vermez
Farklı mama denedin mi? İnat etttiğim dönemde Aç kalınca benim minik sabaha kadar uyumazdı.Aynen valla humana stil tea içtim rezene hiçbiri süt yapmadi bende rezene başlarda biraz ise yaradı ama oda fayda etmiyor kızım Mama da içmiyor midesini bulandırıyor
Kaç aylık bebiş? Biz evolvia kullanıyoruz bayıla bayıla içiyor benim kızım.Hero beybi denedim içmedi aptamil aldım onuda içmedi bide alerji yaptı yüzünde kızarıklıklar oldu zaten artık yavaş yavaş birşeyler veriyorum elma filan
Büyükmüş canım senin minik şimdiye kadar yeterliymiş herhalde sütün maşallah bu vakte kadar sıkıntısız gelmişsiniz. Benim kızım 2.5 aylık ve Ben 4.ayda ek gıdaya başlarım diyorum zaten mama veriyorum halihazırda.5 buçuk aylik canım onuda denerim bakalım
Benim bebeğim 2.5 aylık canım. Benim kızım beni hiç bırakmıyordu . Gece de uyumuyordundoğru dÜzgün. Aslında baksan sağlıklı duruyor hatta yeni gitmeye başladığım doktorumuz mama verme çok sağlık bir bebek dedi tarttı 10 gün sonra yine tartalım bence mamaya ihtiyaç yok dedi. 10 gün sonra gittiğimizde kızım 10 gram zayıflamıştı. Doktor da çok şaşırdı mama vermek zorundasın madem böyle dedi.Benim sütüm en baştan beri yoktu mama vermek istemiyordum hemşire de verme kilosu iyi dedi emince 1 saatte yakın emiyor sütüm az olduğu için demmeki bebegimin rıskı bu kadarmış
Promalta devam et sonuçtan memnun kalacaksın benim de sütüm hiç yoktu promalt sayesinde geldi onu içince sütüm iyi ama maalesef gün içinde yine sütğm çekiliyor promalt gece yetecek kadar aüt gelmesini sağlıyor hiç yoktan iyidirBende 8 gün oldu sezeryan oldum süt gelmiyor psikolojim bozuldu sezeryan kötü geçti yetmedi süt gelmedi üstüne yavrum sarılık oldu emzirmekten kızımın ağzı dudagi balon oldu benim göğüs uçları yara oldu sürekli kanıyor bitku çayı süt su promalt li içecekler herseyi denedim yok gelmiyor kızlar bildiginiz ne varsa söyleyin uygulayayim