• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne sütü artırmanın yolları.

Merhaba benim iki aylık bebeğim var. İlk Doğum yaptığımda silikon meme ucu kullanmak zorunda kaldım çok zorla biraz emip uyuyordu doktor. Mama ver dedi sonra. Ağzında pamukçuk çıktı memeyi tam bıraktı surekli sağıp. Veriyorum. Ama çok az çıkıyor. Nasıl arttırabilirim lütfen yardımcı. Olur. Musunuz?
Benim de sütüm nerdeyse 1 hafta sonra geldi. Malt içecekler humana steel tea ve neler içtim ama hiç biri işe yaramadı. Sonra biri ısırgan arttırıyo dedi. Onuda deneyim dedim. Ve şuan sütüm yetiyor. Hatta bazı günler fazlasını sağıp buzluğa atıyorum. Tabi su içmeyi de ihmal etmiyorum. İstersen bi dene. Kaynmış suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar ısırganı at 3-5 dk demle ve iç. Tadı ve kokusu berbat ama ... Ben demlenince süzüp ılıklaşınca dikiyorum. Bir kerede içiyorum

Benim de sütüm nerdeyse 1 hafta sonra geldi. Malt içecekler humana steel tea ve neler içtim ama hiç biri işe yaramadı. Sonra biri ısırgan arttırıyo dedi. Onuda deneyim dedim. Ve şuan sütüm yetiyor. Hatta bazı günler fazlasını sağıp buzluğa atıyorum. Tabi su içmeyi de ihmal etmiyorum. İstersen bi dene. Kaynmış suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar ısırganı at 3-5 dk demle ve iç. Tadı ve kokusu berbat ama ... Ben demlenince süzüp ılıklaşınca dikiyorum. Bir kerede içiyorum

Denedim cnm denemedigim sey kalmadi inan biri bana pekmezin icine maya koyup ic dedi pekmeDen nefret ederim ictim kac defa icerken kusacaktim ama olmadi bebek seni emmeyince ne icsen fayda etmiyo ben bunu yasadim da biliyorm

Merhaba benim iki aylık bebeğim var. İlk Doğum yaptığımda silikon meme ucu kullanmak zorunda kaldım çok zorla biraz emip uyuyordu doktor. Mama ver dedi sonra. Ağzında pamukçuk çıktı memeyi tam bıraktı surekli sağıp. Veriyorum. Ama çok az çıkıyor. Nasıl arttırabilirim lütfen yardımcı. Olur. Musunuz?

Benim de bebeğim 2 aylık. Bende doğumdan sonra 1 hafta emzirebildim sonra 3 hafta hastanede yatınca doktor yasakladı. O yüzden sütüm iyice azalmıştı. Şimdi çok şükür emziriyorum. Ama o ara hep mama yedi. Şimdi mamayı bıraktık gibi. Bulgur çok iyi geliyor . Kısır yap yada bulgur pilavı . Bir de bol su iç

Sütüm gelmiyor yada az geliyor diyenlereee duyurulur...
Aşağıdaki karışımı yap ve iç. bak bakalım sütün geliyor mu gelmiyor mu.
1 tatlı kaşığı rezene
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
250 cc kaynar su
Kimyon, anason, rezene ve ısırgan cam veya porselen bir fincana koyulur ve üzerine kaynar su dökülür.
Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içilebilir.

Back