• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütü alamayan bebek nasıl desteklenir?

bbblake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
7
2
1
29
Merhaba, bebeğim 6 aylık oldu 4 aya kadar emzirdim fakat çeşitli sağlık problemleri hastane süreçlerimden ötürü sütüm bitmişti 5.ay full hipp1 kullandım 5.5 aydan itibarende ek gıda veriyorum ama işte yulaf unu pirinç unu elma püresi muz püresi yumurta sarısı vs. benim gibi anne sütü veremeyenler 6.aydan sonra formüla mamayı bırakıyor musunuz veya faydasına inanıyor musunuz bıraktıysanız ne şekilde beslenmesine dikkat ettiniz bebeğe anne sütünün açını kapatmaya çalışacak neler verebilirim? Çok teşekkürler

Oglumda 1 bucuk yasına kadar mamaya devam ettim 4 ay emdi

Merhaba, bebeğim 6 aylık oldu 4 aya kadar emzirdim fakat çeşitli sağlık problemleri hastane süreçlerimden ötürü sütüm bitmişti 5.ay full hipp1 kullandım 5.5 aydan itibarende ek gıda veriyorum ama işte yulaf unu pirinç unu elma püresi muz püresi yumurta sarısı vs. benim gibi anne sütü veremeyenler 6.aydan sonra formüla mamayı bırakıyor musunuz veya faydasına inanıyor musunuz bıraktıysanız ne şekilde beslenmesine dikkat ettiniz bebeğe anne sütünün açını kapatmaya çalışacak neler verebilirim? Çok teşekkürler
Benim bebeğim de hem anne sütü hem mama alıyor anne sütüm yok denecek kadar az. çok az çıkıyor ama Emziriyorum yine de alabildiği kadar alsın diye. bebeğin 1 yaşına kadar ana besini anne sütü ya da formül mamadır. ek gıdayı doyacak kadar yiyemez Maalesef. o yüzden 1 yaşına kadar devam etmenizi öneririm

Back