• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sayfaları

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
selam hanımlar,

Bebeklikten itibaren bilgilendirici olsun oyun amaçlı olsun, instagramda veya facebook'ta hangi anne sayfalarını takip ediyorsunuz? Ben mesela emzirme sayfaları, yurtdışından gelen ürünler satan bir sayfa vb gibi sayfalar takip ediyorum. Bunun yanı sıra yeni annelere mucize çözümler, mahallenin en mutlu bebeği serisi gibi kitapları aldım okudum. hafta hafta bebeğin gelişimini gösteren bir app indirdim bir de. Büyüme ataklarını falan gösteriyor. Bilgi amaçlı olarak başka neler tavsiye edersiniz?

Anne adayı falan değilim ama size nacizane görüşüm olacak. Blogger anneler dışında (yok bilmemneyin annesi, yok deli anne yok yararlı anne gibi kullanıcı ismine sahip olanlar özellikle) neyi takip ediyorsanız edin. Instagram başta olmak üzere tüm sosyal mecralar artık çocuğunun bedeninin üstünden kâr eden annelerle dolu ve dahası kendilerini gerçekten seçilmiş insan zannediyorlar. Başta birkaçını bebekleri sevimli diye takip ettim ama sonra reklamlar bilmemneler girdi araya kendini bir şey sanmalar bebeğinden çok kendi resmini paylaşmalar derken hepsini takipten çıkardım. Bir de yazın oteller herhalde reklamları olsun diye bunları bedavadan tatile davet ediyorlar çocuklar kapkara oldu inşallah o güneş ışınları o bebeklerin ilerde başlarına bela açmaz...

Ayy evet bence de ben onlara çocuklarını promote eden anneler diyorum, kimleri kastettiğinizi anladım. Ben de çocukları sevimli diye birkaçını takip ediyorum, birinin kızı 2 yaşında hatta, renkleri bilmiyor, konuşamıyor, bir tek poz vermeyi biliyor çocuk yazık. Demek istediğim la leche league gibi bilgi sağlayan sayfalardı. Bilmemne mom'lardan hazetmiyorum ben de pek.

Back
X