- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Çocuğum olunca ben şunu yapmıycam bunu yapmıycam böyle büyütmüycem dediğiniz şeyleri yaptınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı yerler diye açılmıyor mu öyleaynı konunuz başka yerde zaten var neden bir daha açtınız Mune
hamilelikte bile yaparım ya da yapmam dediğiniz şeyleri yapıyorsunuz zaten bebek olunca çok normal o yapmam dediklerinizi yapmanız
olmuyor öyleFarklı yerler diye açılmıyor mu öyle
Konuya değinmek istiyorum arkadaşım bu durumdan çok muzdaribim ne yapmicam dediysem emin ol tek tek yapmışımdır bu bebekler çok tuhaf herşeyin tersini yaparlar kesinlikle anne sütü dedim ,bebeğim mama içti , tv asla izletmem dedim çizgi film izliyor , mamayı telefon eşliğinde yedirmem dedim tam tersi oldu v.s saymakla bitmez arkadaşım çokta büyük konuşmadım ama anlamadımda yaniÇocuğum olunca ben şunu yapmıycam bunu yapmıycam böyle büyütmüycem dediğiniz şeyleri yaptınız mı
Hmm pekiiolmuyor öyle
Ben de şunu yapmıycam bunu yapmıycam diyorum amaa acabaaaKonuya değinmek istiyorum arkadaşım bu durumdan çok muzdaribim ne yapmicam dediysem emin ol tek tek yapmışımdır bu bebekler çok tuhaf herşeyin tersini yaparlar kesinlikle anne sütü dedim ,bebeğim mama içti , tv asla izletmem dedim çizgi film izliyor , mamayı telefon eşliğinde yedirmem dedim tam tersi oldu v.s saymakla bitmez arkadaşım çokta büyük konuşmadım ama anlamadımda yani
Bence demeyin valla tam tersi oluyor kızım bastımı çığlığı elim ayağıma dolanıyor emin olunBen de şunu yapmıycam bunu yapmıycam diyorum amaa acabaaa
Bakalım yaşayıp görücez daha 7 ayımız varBence demeyin valla tam tersi oluyor kızım bastımı çığlığı elim ayağıma dolanıyor emin olun
Evet yaptımÇocuğum olunca ben şunu yapmıycam bunu yapmıycam böyle büyütmüycem dediğiniz şeyleri yaptınız mı
Henüz belli değil 7 haftalık şuanHadi bakalım hayırlısıyla kucağına alırsın cinsiyeti nedir
Mesajı yanlış okumuşum 7 aylık oldunuz sandım . Allah gönlünüzden geçeni sağlıklı bir şekilde versin inşallahHenüz belli değil 7 haftalık şuan
Amin sağolunMesajı yanlış okumuşum 7 aylık oldunuz sandım . Allah gönlünüzden geçeni sağlıklı bir şekilde versin inşallah