Oluyo bende .ben şuan 8+5 haftalık hamileyim ve yaşıyorum.Anne olmuş arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz, hamilelikte adet dönemi belirtisi olur mu??
Teşekkür ederim canım..peki hamile olduğunu öğrenmeden oldu mu bu belirtiler?? Yani bende şuan bütün belirtiler adet belirtisi gibi ama hiç olmak istemiyorum..Oluyo bende .ben şuan 8+5 haftalık hamileyim ve yaşıyorum.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..inşallah bende o duyguyu tadarim bu ay..Benim adete yakın göğüslerim değişmişti. En büyük belirtim oydu canım
Evet canım oluyor bende ilk kasık ağrısı oldu sonra kabızlık şişkinlik ve feci gaz oldu yani gaz atamıyorsun çok fena bir durum kı malesef bu belırtıler bende hala devam edıyor sadece kasık agrım azaldı arada oluyor. Kasık agrımda bır sola ıgne batar gıbı oldu o gecıyor saga ıgne batıyor gıbı gelıyordu bu belırtılerı adetıme 3 gün kala hıssettım ve erken gebelık testı ıle hamıle oldugum kanısına vardım. Herkeste degısık olabılıyor ama ıc sesıne guven bende ılk beyaz cızgı cıkmıstı ucuz testte kımseyı ınandıramadım hamıle olduguma oysa ben vucudumdakı her hareketı hıssedıyordum sende vucudunu dınle o gereklı mesajları verıyor :)Anne olmuş arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz, hamilelikte adet dönemi belirtisi olur mu??
Yanlış oldu canım kusura bakma..Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..inşallah bende o duyguyu tadarim bu ay..
Evet canım oluyor bende ilk kasık ağrısı oldu sonra kabızlık şişkinlik ve feci gaz oldu yani gaz atamıyorsun çok fena bir durum kı malesef bu belırtıler bende hala devam edıyor sadece kasık agrım azaldı arada oluyor. Kasık agrımda bır sola ıgne batar gıbı oldu o gecıyor saga ıgne batıyor gıbı gelıyordu bu belırtılerı adetıme 3 gün kala hıssettım ve erken gebelık testı ıle hamıle oldugum kanısına vardım. Herkeste degısık olabılıyor ama ıc sesıne guven bende ılk beyaz cızgı cıkmıstı ucuz testte kımseyı ınandıramadım hamıle olduguma oysa ben vucudumdakı her hareketı hıssedıyordum sende vucudunu dınle o gereklı mesajları verıyor :)
Canımsın teşekkür ederim..benim adetime 2 gün var ama cesaret edip test yapamıyorum..bütün belirtilerim adet belirtisi gibi moralim bozuluyor..Evet canım oluyor bende ilk kasık ağrısı oldu sonra kabızlık şişkinlik ve feci gaz oldu yani gaz atamıyorsun çok fena bir durum kı malesef bu belırtıler bende hala devam edıyor sadece kasık agrım azaldı arada oluyor. Kasık agrımda bır sola ıgne batar gıbı oldu o gecıyor saga ıgne batıyor gıbı gelıyordu bu belırtılerı adetıme 3 gün kala hıssettım ve erken gebelık testı ıle hamıle oldugum kanısına vardım. Herkeste degısık olabılıyor ama ıc sesıne guven bende ılk beyaz cızgı cıkmıstı ucuz testte kımseyı ınandıramadım hamıle olduguma oysa ben vucudumdakı her hareketı hıssedıyordum sende vucudunu dınle o gereklı mesajları verıyor :)
Herşey nasip kuzum hiç öyle düşünüp kendini üzme hayırlısı ise olsun hayırlı zamanda olsun dıye dua et. Biz herseyı hemen ıstıyoruz ama ne zaman ne sekılde hayırlı bılmıyoruz sonucta. Erken gebelık testınden korkma yıne de en garantı olan adetın 1 2 gün gecıkmesı bana gore ama ınsan dayanamıyor en azından ben dayanamadım. Hamılelıgım kesınlesene kadar 10 test yapmısımdır ve hepsinde sılık gordum ılk yaptıgım harıc onda beyaz cızgı vardı. İçinden ne geçiyorsa yap bazı seyler ertelenmemelı :) İnşallah hakkında en hayırlısı olurCanımsın teşekkür ederim..benim adetime 2 gün var ama cesaret edip test yapamıyorum..bütün belirtilerim adet belirtisi gibi moralim bozuluyor..(
Aminnnn canım inşallah inşallahhhh allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..inşallah bende o duyguyu tadarim bu ay..
Adet olmadan önce aşırı mide yanmam oldu adete 5 gün kala test yaptım. O şekilde öğrendim adet zamanım yaklaşınca ve gelince adet belirtileri yaşadım ve daha ağrılı sonra biraz daha rahatladım ama mide bulantısı geçmedi hala tabikiTeşekkür ederim canım..peki hamile olduğunu öğrenmeden oldu mu bu belirtiler?? Yani bende şuan bütün belirtiler adet belirtisi gibi ama hiç olmak istemiyorum..
Adet olmadan önce aşırı mide yanmam oldu adete 5 gün kala test yaptım. O şekilde öğrendim adet zamanım yaklaşınca ve gelince adet belirtileri yaşadım ve daha ağrılı sonra biraz daha rahatladım ama mide bulantısı geçmedi hala
Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip olur inşallahUmarım bende hamileyimdir..
Teşekkür ederim canım..peki hamile olduğunu öğrenmeden oldu mu bu belirtiler?? Yani bende şuan bütün belirtiler adet belirtisi gibi ama hiç olmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?