Anne olmuş arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz,Hamilelikte adet öncesi belirtileri oluyor mu???

Cgdm Okn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
70
48
3
40
Anne olmuş arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz, hamilelikte adet dönemi belirtisi olur mu??

Oluyo bende .ben şuan 8+5 haftalık hamileyim ve yaşıyorum.
Teşekkür ederim canım..peki hamile olduğunu öğrenmeden oldu mu bu belirtiler?? Yani bende şuan bütün belirtiler adet belirtisi gibi ama hiç olmak istemiyorum..

Anne olmuş arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz, hamilelikte adet dönemi belirtisi olur mu??
Evet canım oluyor bende ilk kasık ağrısı oldu sonra kabızlık şişkinlik ve feci gaz oldu yani gaz atamıyorsun çok fena bir durum kı malesef bu belırtıler bende hala devam edıyor sadece kasık agrım azaldı arada oluyor. Kasık agrımda bır sola ıgne batar gıbı oldu o gecıyor saga ıgne batıyor gıbı gelıyordu bu belırtılerı adetıme 3 gün kala hıssettım ve erken gebelık testı ıle hamıle oldugum kanısına vardım. Herkeste degısık olabılıyor ama ıc sesıne guven bende ılk beyaz cızgı cıkmıstı ucuz testte kımseyı ınandıramadım hamıle olduguma oysa ben vucudumdakı her hareketı hıssedıyordum sende vucudunu dınle o gereklı mesajları verıyor :)

Canımsın teşekkür ederim..benim adetime 2 gün var ama cesaret edip test yapamıyorum..bütün belirtilerim adet belirtisi gibi moralim bozuluyor.. (

Canımsın teşekkür ederim..benim adetime 2 gün var ama cesaret edip test yapamıyorum..bütün belirtilerim adet belirtisi gibi moralim bozuluyor.. (
Herşey nasip kuzum hiç öyle düşünüp kendini üzme hayırlısı ise olsun hayırlı zamanda olsun dıye dua et. Biz herseyı hemen ıstıyoruz ama ne zaman ne sekılde hayırlı bılmıyoruz sonucta. Erken gebelık testınden korkma yıne de en garantı olan adetın 1 2 gün gecıkmesı bana gore ama ınsan dayanamıyor en azından ben dayanamadım. Hamılelıgım kesınlesene kadar 10 test yapmısımdır ve hepsinde sılık gordum ılk yaptıgım harıc onda beyaz cızgı vardı. İçinden ne geçiyorsa yap bazı seyler ertelenmemelı :) İnşallah hakkında en hayırlısı olur

Teşekkür ederim canım..peki hamile olduğunu öğrenmeden oldu mu bu belirtiler?? Yani bende şuan bütün belirtiler adet belirtisi gibi ama hiç olmak istemiyorum..
Adet olmadan önce aşırı mide yanmam oldu adete 5 gün kala test yaptım. O şekilde öğrendim adet zamanım yaklaşınca ve gelince adet belirtileri yaşadım ve daha ağrılı sonra biraz daha rahatladım ama mide bulantısı geçmedi hala tabiki

Merhabalar benim de adetime 2 gün kaldı.. belirti olarak da ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor. Bir de başım döner gibi anlık kısa kesintiler oluyor. Gebeliğe yormamıştım bunları ama bir kez daha buraları okuyunca acaba mi dedim. Çünkü son iki aydır psikolojik olarak butunher şeyi hissettim

Merhaba kızlar. Düzensiz bir adetim vardır tam gününü kestiremem ama genelde 10-15 arası olur. Geçen ay 11in oldum bu ay daha olmadım. Ama ben ayın 8inden 11ine kadar adet geciktirici de kullandım çok önemli işlerim vardı adet dönemi yaşamak istemedim o günler içerisinde. Benim adetim çok ağrılı olur. Karnım şişer belim karnım çok ağrır ağlarım hatta ağrıdan bazen. Ayın 11inde ilişki yaşadık eşimle ama korunuyordu. Yalnız kondomdan sızmış olma ihtimali var gibi geldi bana. O gün akşam üzeri kasıklarıma ağrı girdi. Akşam hapı içmedim zaten. Çok şiddetli bir kasık ağrısı ve alt karın bölgemde patlayacak gibi şişlik var. Her tuvalete gittiğimde adet oldum kesin diye gidiyorum. Akıntım da çok oluyor o günden bu yana. Yorgunluk yok aslında geç yatıyorum birkaç gündür o yüzden biraz yataktan çıkmak istemiyorum ama hamile bile olsam nedeninin o olacağını düşünmüyorum. Gece dörtte yatıp sabah onda kalkıyorum yorgunluk normal geliyor. Göğüslerimde şişme falan yok. Dünden bu yana sadece ayaklarım hariç bütün vücudumu sıcak hissediyorum. Bu gün de adet olmazsam artık iyice şüphelenicem. Sizce hamile olabilir miyim? Adet dönemi kalınmaz diyorlar ama bilmiyorum yine de.

Oluyor ben lekelendim bile baya hatta ped koymuştum.. adet ağrılarımda başlamıştı kesin oluyorum dedim 2 gün lekelenmelerim geldi kesildi sonra ama hamileymişim bunlar adete 2-3 gün kala oldu bir gün öncesinde de ayağım buz kesmişti kat kat giymeme rağmen ayaklarımı ısıtamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…