- 30 Temmuz 2022
- 101
- 52
- Konu Sahibi Cancancan333
Merhaba 28 yaşıma yeni gireceğim. yaklaşık 2 yıl olacak evleneli geçen yıl bu zamanlarda düşük yaptım maalesef ve plansız bir gebelikti çok üzdü sarstı o zaman anlamıştım ki daha hazır değilmişim. Aradan bir yıl geçti …. haftaya regl olmam lazım mide bulantım var kasık batmalarım var başka bişeyim yok şu anlık . 14 Kasım yumurtlama günümdü 8 Kasım ve 16 kasımda geri çekilme yoluyla ilişki yaşadık. Ve hamileysem eğer yine plansız olacak çünkü yine düşünmüyorduk. Biliyorum korunmamız gerekiyordu belki de kuruntu yapıyorum kendimce ama ayda 10 ilişki yaşanıyorsa bi ikisi korunmadan olabiliyor biraz savsakladık korunmayı… Benim asıl sorunum BEN NE ZAMAN HAZIR HİSSEDECEĞİM? Gerçekten o kadar sıkıldım ki neden bi bebeği dünyaya getirmeyi istemiyorum neden cesaret edemiyorum neden bu kadar sorumluluğu agır geliyor neden bu kadar korkuyorum? Allah günah yazmasın geçen yıl başıma geldi o kadar korku ve stres yaşadım ki .. şimdi karnım kocaman olacak içimde bi canlı olacak dünyaya gelecek geceler boyu ağlayacak bunları düşünmekten uykular uyuyamadım . Evlilik yorucu geliyor mesleğim var işe gidip geliyorum bi de üzerine çocuk olsa düşünemiyorum çok korkuyorum yapamam gibi geliyor. Herkes olsun diye heves eder çocuk yapmak ister ben neden böyleyim ? Benim gibi olup bebeği dünyaya gelince değişen var mı ? Hamilelik süreciniz nasıl geçti? Erken gebelik testi aldım sabah yapıcam eğer ki hamileysem de iyi yönünden bakmak istiyorum Allah beni bu şekilde görmek istiyor nasibi bu zamanmış demek istiyorum ama yarın ne halde olurum bilemiyorum…