Anne Olmaya Hazırlık: Sağlıklı Yaşam ve İpuçlarınızı Bekliyorum :)

Hypatiag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
12
0
39
Merhaba güzel kadınlar,

Hamile kalmayı planlıyorum ve yaklaşık 1 aydır sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye çalışıyorum. Bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum ve günlük 30 dk yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum. En az 10 kilo fazlam var. Şu an 75 kiloyum (kilo takıntım var ama ne ilginçtir ki 55 kilodan bu kiloya çıktıktan sonra hiçbir şey yapmadım). Bari en azından 65 kilo olarak hamile kalmak için uğraş veriyorum ancak bunu stres haline de getirmemek lazım biliyorum. Aralıklı oruç yapıyorum. Hamile kalsam bile zaten yürüyüşe ve dengeli beslenmeye devam etmek de istiyorum. Sabahları magnezyum içiyorum. Öğlenleri d ve c vitamini alıyorum. Öğle yemeğinden iki saat sonra folik asit (Osende metilfolat metlikobalamin) alıyorum. Akşam yemeğinden sonra da Insulex1 (İnositol) içiyorum. Bu arada 39 yaşındayım :)

Tüm bu süreçte sizlerin değerli bilgileriyle hangi besinlerin faydalı olduğunu, hangi besinler doğurganlığı desteklediğini , hangi vitamin ya da takviyelerin iyi geldiğini merak ediyorum. Ayrıca, egzersiz düzeninin bu süreçte ne kadar önemli olduğunu ve nasıl bir program uygulamam gerektiğini öğrenmek istiyorum.

Hamile kalmayı planlayan kadınlar için sağlıklı yaşam önerileri üzerine fikir alışverişi yapmak istiyorum. Bu konuda bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Tecrübelerinizi, önerilerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum Şimdiden teşekkür ederim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…