- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
-
Allah razı olsun canim.amin inşallahEn çok kabul olunan dualar arasında kişinin din kardeşine ettiği duadır.İnşaAllah duaların kabul olması dileğiyle amin.Allah'tan ümit asla kesilmezmiş.
Rabbim tez vakitte hepimize anne olmayı nasip etsin.saglikli sıhhatli merhametli imanlı abdestli namazli güzel huylu güzel ahlaklı evlatlar nasip etsinBende dua bekliyorum mümine kardeşlerim
Amin Allah razı olsun canim1 tane alıyorum Rabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin ins..
Amin kardeşim Rabbim bizleri bu mübarek ayda sevindirsinRabbim tez vakitte hepimize anne olmayı nasip etsin.saglikli sıhhatli merhametli imanlı abdestli namazli güzel huylu güzel ahlaklı evlatlar nasip etsininşallah bu ay hepimiz bu mutlu haberi alalım sağlıcakla
Tamam ben de okurum sana.Ben de okutturuyorum.sende benim.icin okuyabilirmisin ismim EmineAllah rızası için benim için Enbiya suresinin son sayfasını okur musunuz?.ramazanı şerif ayında 70 farklı kişi okuması gerekiyor Muş.Siz ve etrafımızda okuyabilecek kişilere söyleyip okutursanız çok mutlu olurum.ismim gül. Rabbim benimle birlikte isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin
Okudum ben senin için canım.Sende okudun mu benim.icinAllah rızası için benim için Enbiya suresinin son sayfasını okur musunuz?.ramazanı şerif ayında 70 farklı kişi okuması gerekiyor Muş.Siz ve etrafımızda okuyabilecek kişilere söyleyip okutursanız çok mutlu olurum.ismim gül. Rabbim benimle birlikte isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin
Okudum ben senin için canım.Sende okudun mu benim.icin
Okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahTamam ben de okurum sana.Ben de okutturuyorum.sende benim.icin okuyabilirmisin ismim Emine
Canım senin için de okudum . rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahOkuyan herkesten Allah razı olsun arkadaşlar
Canım senin için de okudum.rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah hepimizeAmin kardeşim Rabbim bizleri bu mübarek ayda sevindirsin
Canım senin için de bir tane okudum . Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallahBir tane okurum inşallah
Allah razı olsun Amin İnşallahCanım senin için de okudum . rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Tamam.Amin isteyen herkeseOkudum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım sayı tutma .bende bilmiyordum böyle olduğunu ilk baştan beri sayı tutmadım.onu. Yerine İbrahim aleyhisselam in duasini , Meryem süresini okut istersen ve kendin oku.ozellikle namazını atlama diğer ibadetlerine dikkat et. Farzlara ve sünnetlere çok dikkat et.haram ve şüphe li her türlü şeyden uzak dur. Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip etsinKızlar merhaba. 1 senedir deniyoruz ama bebeğimiz olmuyo. Bu mübarek günde benim için enbiya suresinin son sayfasını okurmusunuz. 70 kişinin 1 kere okuması gerekiyor. Şuana kadar 35 adet toplayabildim. Sizden ricam alan kişi okudum yazabilirmi. Şimdiden hepinizden allah razı olsun. İsmin gözde bana niyet okursanız çok sevinirim rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?