Anne olmak istiyorummmmm

TuOs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
25
1
1
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.ben yeni evli sayılırım.Hamile kalmak hayırlısı ile bir evlat sahibi olmayı çok istiyorum.2 aydan beri hamile kalma umudu taşıyorum.Bu zamanlarda insan gerçekten çok stresli oluyormuş.Olmadığını gördükçe bi umutsuzluk,burukluk oluşuyor.Sürekli bişeyler okuyorum artık gerçekten çok kafam karışık.Sizlerinde bilgilerinden tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.adetime 15 gün var ama bende kasıklarımda ara ara devam eden hafif ağrı mevcut bazen dizime vuruyo.bel ağrım yok.günde 1 sefer hafif bi mide bulantısı yaşıyorum ama geçiyo.şişkinlik hissediyorum ama kasık ağrım devam ediyo.normal midir sizce ? Okadar çok heyecanlıyım ve sabırsızlık ki beklemek çok zor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha adete 15 gün varken gebelik belirtileri oluşmaz,yumurtlama dönemindesiniz şuan o yüzden ağrınız var.hayırlısı

daha adete 15 gün varken gebelik belirtileri oluşmaz,yumurtlama dönemindesiniz şuan o yüzden ağrınız var.hayırlısı

Adetin geçtikten 3 gün sonra ve 7 gün sonra idrar testi yapmanı öneririm. Adetler bir aya kadar gecikebiliyor.Ancak gecikenlerde eğer hafif pembe de olsa ikinci çizgi çıkarsa genelde hamile çıkıyorlar büyük bir yüzdeyle...En sonunda kan testiyle kesinleştirirsin canım..Ben de aynı durumdayım bu arada ama en kesin belirti ve test yapmak için en uygun zaman regl gününün geçmiş olması henüz çok erken, erken hamilelik belirtileri olması için de adeta 1 hafta olması gerek...en erken...Yaşadığın belirtiler evet yumurtlama olabilir bu yumurtlama günlerini iyi bilmen gerek hamile kalabilmen için..Takvimle sayıyor musunuz??? Aksi taktirde yumurta boşu boşuna gider ve siz de boşu boşuna yanlış günlerde birlikte olursunuz.Yumurtlama gününden 4-5 gün önce başlayıp gün aşırı olacak şekilde sürekli birliktelik yapmalısınız, altına yastık koyup belini yüksekte tutmalısınız vs. vs....Ama birliktelik günleri çok önemli yoksa yumurtanın spermle buluşması hiç gerçekleşmeyebiliyor senelerce uğraşanlar var bunları bilmeden...Hiçbirşeyimiz yok neden olmuyor diyorlar...

Ben de bekliyorum ve bu ay çok şiddetliağzrılarım göğüs büyümesi sancısı vs. olduadetime 5 gün var bakıcaz. 4 Ağustos'u 3 gün geçe idrar testi yapacağım.Bazıları tam adet günlerinde dahi silik ikinci çizgiyi gördüklerini yazmışlardı, yani beklenen adet günlerinde....Bekleyip göreceğiz kardeşim öncelikli belirti regl tarihinin geçmesi,sonra idrar testi, sonra ikinci idrar testi ve kan testi ile kesinleştirme..Diğer belirtilerin çoğu ağır geçen bir adetle benzer olabiliyor....O yüzden ben de artık öncelikle regl tarihimin geçmesini bekleyeceğim...Sonra bakıcaz

Yorumlar için çok teşekkür ederim başta.Aslında takvim tutuyorum ama dediğiniz gibi tam gününü yakalamak çok önemli.bundan önce ki aylarda adetimden önce böyle kasık ağrısı yaşamadığım için dikkatimi çekti ve acaba dedim.Herşeyin hayırlısı dediğiniz gibi sabredip adetin gecikmesini beklemekten başka yapabilecek birşey yok.İnş sizde de hamilelik vardır Allah gönlünüze göre versin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…