• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İstıyorum

bende ayni durumdayim her ay ayni üzüntü heray ayni umut ve ümitsizlik ...

su an birde miyom cikti alinmasi gerekiyormus derken benim is 3-5 ay daha gecikecek gibi görünüyor ve ben cok üzgünüm bunun icin:(

kızlar burda benım yasıtım hıc yok varsada benı anlayan yok,bırde bunların boyle yapmaları benı daha da cok uzuyor . halımı bılıyorlar bılerek acı ceksın ıstıyorlar.benım ılerı derece adtımım var krız gecırdıgım an elım ayagım dolanıyor oksıjensizlıkten o yuzden beraber oturuyoruz

su an birde miyom cikti alinmasi gerekiyormus derken benim is 3-5 ay daha gecikecek gibi görünüyor ve ben cok üzgünüm bunun icin:(

canım uzuntunu cok ıyı anlıyorum.gecmış olsun,bırbırımıze sıkıca tutunup dualar edelım cunku bızu bızdn baska anlayan yok.

İNSAN 2. Ayet
Doğrusu biz insanı, imtihan etmek için karışık bir nutfeden (erkek ve kadın sularından) yarattık da onu işitici, görücü yaptık. (76/2)

Sanırım yaşça benden küçüksünüz kızlar,size ne desem ne yazsam da içinizdeki sıkıntıyı biraz atabilsem.Ama lütfemn ağlamayın her ayı ne eşinize ne kendinize zehir etmeyin ne kadar bebek takıntısı olursa sizin hamile kalma şansınız o kadar azalıyor biliyorsunuz değilmi.o yüzden Allaha yalvarın dua edin stresten uzak durmaya ve bir an bu düşünceleri kafanızdan atıp beklemediğiniz bir anda evlatlarınızı göbüşlerinizde filizlendirsin inşallah.

birde şuradaki makeleyi okuyun belki faydalı olur ama her daim dediğim şu sözü unutmayın.
Sabır acı meyvesi tatlıdır.Bol bol sabır dileyin yğce Rabbimizden olurmu

http://www.kigem.com/dusuncenin-gucu-kanitlandi.html

2:45 - Bir de sabırla, namazla yardım isteyin. Şüphesiz bu, (Allah'a) saygılı olanlardan başkasına ağır gelir.

2:153 - Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.

2:155 - Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!

30:60 - Şimdi sen sabret. Çünkü Allah'ın vaadi mutlaka haktır. Sakın imanı sağlam olmayanlar seni hafifliğe sevketmesinler.

Son düzenleme:
Artık umutlanmak ıstemıyorum; her regli gunu yaklastıgında aynı telaş aynı ümit aynı umut aynı bekleyiş.Bır yere kadar tamam dıyorsunuz sabredıyorsunuz sabretmek zorundasınız çünkü elinizden gelen hıc bır sey yok.Neden kendımı bu kadar cok bu bebege bagladım bende ınanamıyorum artık.Her ay gozyaşı bu umutla yasamaktan bıktım.Reglınız gecıyor yatıyorsunuz yarına yenı bır umutla uyanmak var belkıde hamılesınız ,sabahın erken saatlerı uyanıyorsunuz yıne aynı terane kırmızılar gelmiş.umutlarınız hayellerınız suda yuzuyor ve esınız surekli sızı telkin edıyor olacak dıye.Utanıyorum kocamın yuzune bakmaya bızden sonra evlenen arkadaslarının facesınde bebıslerının fotolarını ızlerken ıcım kan aglıyor .Sureklı kendıme olucak dıye baskı kurmaktanda bıktım.Etraftakıler sınırınızı bozmak ıcın yokmu hala demelerı benı cıleden cıkarıyor,umursamamaya calısıyorum ama kendı evlatlarıyla gozume sokarcasına benı kıskandımaya calışmalarıda nedır?Hangı adalete gırıyor bu? ınsanların acılarıyla oynamak cok mu iç gıcıklayıcı? evlatlarını nasıl bır vıtrın malzemesı yapıyorlar? ya da onları kısknacagımımı sanıyorlar ? RABBIM ın verdıgı emanete hıyanet buna derım ben : (

beklenenim nasilsin kiscem seni epeydir göremiyodummmm:29: yeni topigin hayirli olsun insalalh ugurlu gelir insallahhh:16::16::16::16:

jeylom benimde miyomum var ama neden ameliyat dedi dr cokmu büyük miyomun:53:

Beklenen bebeğim (sana nasıl hitap etsem kız böyle zor oluyor):1: bu arada yarışma bayağı heycanlandı az kalsın götürecektim.Acaba sağa sola habermi versem:1:
şaka bir yana tanıyan tanımayan diyeceğim ama kimseyi tanımıyorum sadece 1 arkadaşım var bildiğim:1:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html
canım ben artık yatayım yarın ağır toplarım yani misafirlerim var.Hazırlıklarım tamam ama yorgun olmamam lazım.Öpüyorum sizi Allaha emanet olun.Rabbim hayırlı haberlerinizi tez zamanda almayı nasip etsin bize.Sizde stres yapmadan içinizde büyüttüğünüz bu ...(valla burayı dolduramadım ya)fazla büyütmeyin olurmu.Çünkü orda bebiş büyüyecek.Stres yaparak onun yerini daraltmayın.Sizi şikayet ederim onlara yoksa.

Son düzenleme:
Beklenen bebeğim (sana nasıl hitap etsem kız böyle zor oluyor):1: bu arada yarışma bayağı heycanlandı az kalsın götürecektim.Acaba sağa sola habermi versem:1:
şaka bir yana tanıyan tanımayan diyeceğim ama kimseyi tanımıyorum sadece 1 arkadaşım var bildiğim:1:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html
canım ben artık yatayım yarın ağır toplarım yani misafirlerim var.Hazırlıklarım tamam ama yorgun olmamam lazım.Öpüyorum sizi Allaha emanet olun.Rabbim hayırlı haberlerinizi tez zamanda almayı nasip etsin bize.Sizde stres yapmadan içinizde büyüttüğünüz bu ...(valla burayı dolduramadım ya)fazla büyütmeyin olurmu.Çünkü orda bebiş büyüyecek.Stres yaparak onun yerini daraltmayın.Sizi şikayet ederim onlara yoksa.

ne yarismasi seyren canimmm oymu lazim:1::1::1:

yasak hayalım saolasın kuzum bana burası ugur getırın ınşallah.topıge gelmıyorum cunku sızlerıde bu asırı ıstegımle uzuyorum cnm.sızlerı ozledım cnm kızcelererıme selam sole benden.

yasak hayalım saolasın kuzum bana burası ugur getırın ınşallah.topıge gelmıyorum cunku sızlerıde bu asırı ıstegımle uzuyorum cnm.sızlerı ozledım cnm kızcelererıme selam sole benden.

bende eski topikte degilim zaten beklenenim:12:

kuzucuk niye öyle diyosun hepimizin derdi amaci ayni kendini bizden ayirma ama her zaamn ben dinlerim seni eminim tüm kislar dinlerr:29:ama olsun kendi topigin olmasida iyi olmus hayirli olsun inslalahh sana bebek getirsinn:49::49:burayada gelirim seninle sohbet etmek icinn:16:su an baska sikintin yok demi :6:

canım ben artık yatayım yarın ağır toplarım yani misafirlerim var.Hazırlıklarım tamam ama yorgun olmamam lazım.Öpüyorum sizi Allaha emanet olun.Rabbim hayırlı haberlerinizi tez zamanda almayı nasip etsin bize.Sizde stres yaöpmadan içinizde büyüttüğünüz bu ...(valla burayı dolduramadım ya)fazla büyütmeyin olurmu.Çünkü orda bebiş büyüyecek.Stres yaparak onun yerini daraltmayın.Sizi şikayet ederim onlara yoksa.

canım ıstedıgın gıbı hıtap edebılırsın.duaların nasıhatlerın ıcın saol ablam dualarınıza cok ıhtıyacım var.bende abla dedım ama bozulmadın demi :1: dustaydım ablam cevap veremedım.eltıme ayar oldum dus ıyı geldı,ablam oyumu kullandım sana ama ınan tarıfını cok bgendıgım ıcın.ınsallah kazanırsın :16:

bende eski topikte degilim zaten beklenenim:12:

kuzucuk niye öyle diyosun hepimizin derdi amaci ayni kendini bizden ayirma ama her zaamn ben dinlerim seni eminim tüm kislar dinlerr:29:ama olsun kendi topigin olmasida iyi olmus hayirli olsun inslalahh sana bebek getirsinn:49::49:burayada gelirim seninle sohbet etmek icinn:16:su an baska sikintin yok demi :6:

canım ne bılem ordakı kızcelerım daha bır umutlu gecen ay kı dusukten sonra bır karamsara bagladık topıge gelıpte kımseyı dertlerımle uzmek ıstemıyorum. neşeleri kacmasın kuzularımın.gel cnm gel buyur basımın ustunde yern var

canım ne bılem ordakı kızcelerım daha bır umutlu gecen ay kı dusukten sonra bır karamsara bagladık topıge gelıpte kımseyı dertlerımle uzmek ıstemıyorum. neşeleri kacmasın kuzularımın.gel cnm gel buyur basımın ustunde yern var

ben burda ziyaret ederim seni :48:birakmam artikin:29::29::29:

Artık umutlanmak ıstemıyorum; her regli gunu yaklastıgında aynı telaş aynı ümit aynı umut aynı bekleyiş.Bır yere kadar tamam dıyorsunuz sabredıyorsunuz sabretmek zorundasınız çünkü elinizden gelen hıc bır sey yok.Neden kendımı bu kadar cok bu bebege bagladım bende ınanamıyorum artık.Her ay gozyaşı bu umutla yasamaktan bıktım.Reglınız gecıyor yatıyorsunuz yarına yenı bır umutla uyanmak var belkıde hamılesınız ,sabahın erken saatlerı uyanıyorsunuz yıne aynı terane kırmızılar gelmiş.umutlarınız hayellerınız suda yuzuyor ve esınız surekli sızı telkin edıyor olacak dıye.Utanıyorum kocamın yuzune bakmaya bızden sonra evlenen arkadaslarının facesınde bebıslerının fotolarını ızlerken ıcım kan aglıyor .Sureklı kendıme olucak dıye baskı kurmaktanda bıktım.Etraftakıler sınırınızı bozmak ıcın yokmu hala demelerı benı cıleden cıkarıyor,umursamamaya calısıyorum ama kendı evlatlarıyla gozume sokarcasına benı kıskandımaya calışmalarıda nedır?Hangı adalete gırıyor bu? ınsanların acılarıyla oynamak cok mu iç gıcıklayıcı? evlatlarını nasıl bır vıtrın malzemesı yapıyorlar? ya da onları kısknacagımımı sanıyorlar ? RABBIM ın verdıgı emanete hıyanet buna derım ben : (

Ahhhh hayatim ahhhh necok var boyle densiz insanlar ....boylelerinin sozlerine bakipta umutsusluga kapilma olan sana olur onlarda soyledigi laflarla kalirlar, oncelikle doktora gittinmi? Gorunen bir probleminiz varmi? Eger varsa ona gore tedavi olursun/unuz onun disinda bugun baska bir tpoiktede yazdim dua et bol bol +alternatif tibbi mutlaka dene burada sogan suyuyla onla bunla hamile kalan cok biliyosun

Back