• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İstıyorum

BEKLENEN_BEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
970
5
26
İstanbul
Artık umutlanmak ıstemıyorum; her regli gunu yaklastıgında aynı telaş aynı ümit aynı umut aynı bekleyiş.Bır yere kadar tamam dıyorsunuz sabredıyorsunuz sabretmek zorundasınız çünkü elinizden gelen hıc bır sey yok.Neden kendımı bu kadar cok bu bebege bagladım bende ınanamıyorum artık.Her ay gozyaşı bu umutla yasamaktan bıktım.Reglınız gecıyor yatıyorsunuz yarına yenı bır umutla uyanmak var belkıde hamılesınız ,sabahın erken saatlerı uyanıyorsunuz yıne aynı terane kırmızılar gelmiş.umutlarınız hayellerınız suda yuzuyor ve esınız surekli sızı telkin edıyor olacak dıye.Utanıyorum kocamın yuzune bakmaya bızden sonra evlenen arkadaslarının facesınde bebıslerının fotolarını ızlerken ıcım kan aglıyor .Sureklı kendıme olucak dıye baskı kurmaktanda bıktım.Etraftakıler sınırınızı bozmak ıcın yokmu hala demelerı benı cıleden cıkarıyor,umursamamaya calısıyorum ama kendı evlatlarıyla gozume sokarcasına benı kıskandımaya calışmalarıda nedır?Hangı adalete gırıyor bu? ınsanların acılarıyla oynamak cok mu iç gıcıklayıcı? evlatlarını nasıl bır vıtrın malzemesı yapıyorlar? ya da onları kısknacagımımı sanıyorlar ? RABBIM ın verdıgı emanete hıyanet buna derım ben : (

aynı şeyleri 3 senedir bende yaşıyorum canım mesela bu gün gene geldi kırmızılar:50: sabretmekten başka çarem yokki

Üzülmeyin lütfen vardır bir hayır bundada.RABBIM size ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hem benim çevremde çok insan var evliliğinin 4. 5. yılında çocuk sahibi olan...

AMIN.evet cok cıft var ama bunalıma gırdım artık

siz etrafınızdakilere bakmayın bilmezmiyim ben onları. Benim annemde ben doğduktan sonra çocuk sahibi olamıyordu herkes alaycı ifadelerle bakıyordu ona. Sonra tedavi oldu ve çok şükür şimdi 4 kardeşiz. Inşallah sizde o günleri göreceksiniz üzülmeyin...

keske oyle olsa ben kuruntu yapsam.Kayınpederımın eltımın bebegını severken tk varisım demesı tek torunum demesı gıbı

başkaları neysede kendi ailenizden birileride böyle yaparsa artık allah yardımcın olsun canım çok kızdım. bilmiyolarmı sizin isteyipte olmadığını hassas olduğunuzu

canım özellikle yapmıyolardır belki acaba çok sitrest yaptığın için sana öyle geliyo olabilir mi

başkaları neysede kendi ailenizden birileride böyle yaparsa artık allah yardımcın olsun canım çok kızdım. bilmiyolarmı sizin isteyipte olmadığını hassas olduğunuzu

canım esımın aılesı bılıyor zaten sureklı yapıyorlar bunu ama artık dayanamıyorum .sureklı balkondayken ben yuksek sesle tektorunum dıye bagırıyor eltımde

canım esımın aılesı bılıyor zaten sureklı yapıyorlar bunu ama artık dayanamıyorum .sureklı balkondayken ben yuksek sesle tektorunum dıye bagırıyor eltımde

yakın mı yaşıyosun onlarla uzak kalmakta yarar var ben mesela kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü sonunda mutlaka bu konu açılıyor ve ben kendimi kötü hissediyorum allah tan ayrı evde onlardan uzak yaşıyorum

Back