• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak istiyorum

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.058
253
323
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1,5 senelik evliyim yazz 24+4 dogum kontrol hapını 9 ay kullandım bırakalı 7 ay oldu geçenlerde gögsümden süt geldi doktora gittim prolaktinim19 çıktı dostinex kullandım şuanda 16 çıktı ama hala hamiş degilim çooooook korkuyorum tesellinize ihtiyacım var

canım öncelikle rabbim en kısa zamanda kucağına bir bebiş verir inşallah :)
çünkü insan bekledikçe nasıl oluyor ben de biliyorum. biz de 1 yıl korunduk, ardından 4 ay korunmadık. ama o 4 ay aman allahım, stresss, stressss.. oldumu olmadımı bilmem ne testler falan..
sonra bayramdan önce ailemin yanına gittim izmire 1 hafta falan kaldım. döndüm 2 gün sonra bayram oldu, bayramı uzattık biz 2 hafta da bayram için gezdik. yani senin anlayacağın o evde olduğumuz 2 günde oldu ne olduysa :) ama adetim biteli de 2 gün olmuştu. yani ondan önce yumurtlamamı mı takip etmedim, ateş ölçmemi yapmadım neler neler. :) hatta o ay da olmaz diye soğan kürü yapacaktım, soğanları filan hazırlamıştım :D
bayramdan döndük, 2 gün gecikmeyen adet yok. ağrı var hah diyorum geldi, yok. meğer o hiiiiçççç olmaz dediğim ay hamile kalmışım.
yani canım bu kadar ayrıntılı anlatma sebebim de şu, biz kafamıza çok takıyoruz. oldu mu olmadı mı, durmadan testti bilmem neydi filan.. hiç umursamadığım zamanda kalmışım hamile. sen de becerebiliyorsan yap. takma kafana. uğraş bul kendine. komşularına git, gez, alışveriş yap, değişik yemekler yap filan ...
rabbim en kısa zamanda kavuşturur inşallah seni bebeğine :emir_bebek:

canım benim ya destegin için sagol allahım bebişine ve sana saglık versin hep mutlu ol famekisss

Back