- 26 Nisan 2017
- 230
- 254
- 103
- 34
- Konu Sahibi sosyal ogretmen
-
amin inş tesekkur ederim Allah razi olsunİnşallah en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıklı bir gebelikle evladınızı kucağınıza alırsınız... Bu hayat sınav dünyası, hepimizin de sınavları var... Rabbim sizi de böyle denemiş...
Ama derdi veren dermanı da veriyor, eminim ki en yakın zamanda güzel haberlerinizi alacağız.
Siz sağlığınıza dikkat edin yeter ki, güzel haberlerinizi bekliyorum
amin inş Allah size de hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin tesekkur ederim dualarınız içinBaşınız sağolsun çok üzüldüm ağlayarak okudum Rabbim sabır versin.. Vakti zamanı var demek ki Hayirlisiyla tez zamanda isteyen herkes içlerinde bende evlat sahibi oluruz inşAllah
Allah razi olsun size de geçmiş olsun tesekkur ederim güzel dualarınız içinbende kaybedeli 8 gün oluyor 2 aylık kalbi durdu benimde gözlerim dolu dolu oluyor ama isyanımdan değil üzüldüğümden asla isyan etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği diyorum inşallah birbirimize en kısa zamanda haber veririz sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur anensefali bir bebek görmüştüm oğlum o zamanlar rota virüsünden yatıyodu nasıl üzülmüştüm ve ilk defa görmüştüm çok zorlanıyorlardı hem bebek hem aile her zaman geliyolarmış ne diyeyim allah onlara yardımcı olsun sanada tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin
amin inş tesekkur ederimEski konularini hatirliyorum insallah rn kisa surede saglikli bir gebelik gecirirsin
amin inşçok üzüldüm başınız sağolsun
bir an önce dileğiniz gerçekleşir inşallah
tesekkur ederim amin inş Rabbim nasip ederRabbim kucağınızı doldursun geciktirmesin inşallah .. siz sabredip duanızı eksik etmeyin ve kafanızdan atmaya çalışın çok zor ama bende 6 aylık kaybettim. Ne zaman ki bıraktım artık ne zaman olursa olucak gelicek dediğim zamanlarda hamile kaldım .. eşinizle gebelik konusunu kapatın keainlkle akışına bırakın herşeyi görüceksiniz düşğnmediğiniz ay olacak .. stres o kadar etkiliyorki hormonları baskılıyor döllenmeyi özellkle .. başka şeylerle uğraşmaya çalışın inşallah gelecektir meleğiniz. Güzel Allahım aldığı Can'ın yerini dolduracaktır yeterki sabredin ..
amin insEwt çok zor canım ama o bi melek oldu ve diğer dünya da seni bekleyecek inşallah Rabbim çok bekletmeden başka bi melek daha nasip eder bu dünya da sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah
amin inşBaşınız sağolsun, inşllh Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin size
Allah sağlıklı sihhatli doğurmayı nasip etsinnnnn. Inanin coooook sevindimBugün hamile olduğumu öğrendim ins sağlıklı bir şekilde gelir bebeğim dualarınız için teşekkür ederim 2 yildir bugünü bekliyorduk çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?