- 26 Nisan 2017
- 230
- 254
- 103
- 34
- Konu Sahibi sosyal ogretmen
Merhabalar ... Ben bebegimi kaybedeli 1 yıl oldu. Anensefali doğdu kızım... Adi Deniz cinsiyetini doğumdan sonra öğrendik bize söylemediler hic. Birgün yaşadı benim kızım onu göremedim kokusunu duyamadım ama son ana kadar hissettim çok hareketli bir bebekti ayakları benim gibi büyükmüş öyle dediler zaten attığı tekmelerden belliydi kollari babasına yüzü bana benziyormuş kızımın. Kafatası kemikleri gelişmediği için yaşayamadı kavuşmamız ötelere kaldi öyle zordu ki düşündükçe kendimi ağlar buluyorum imtihandı sabrediyoruz kalp iste uzulmemek elde değil tekrar hamile kalmak istiyorum her ay kendimi hamile zannediyorum belirtileri yaşıyorum bu sefer olacak diyorum özlemişim ya hamileliği ilk gebeligimdi o da evlendikten bir yil sonra oldu hic korunmamıştık hala da öyle çok istiyoruz tekrar acimizin yeri dolmaz ama ben tekrar anne olmak istiyorum bebeğimi kucagima almak istitorum kokusunu duymak ayaklarından öpmek istiyorum Allah hayırlı ve sağlıklısıni nasip etsin sizlere içimi dökmek istedim olur da bu yazımı okursanız benim ve benim gibi evlat özlemi çekenler için dua edin olur mu zaten hic korunmadık günlerim de düzenli olur ama gebelik olmadı guatr 4 du ilaca başladım 2 ye düştü kansızlık vardi b12 eksikti onları duzelttim sadece d vitaminim eksik damla kullanıyorum folik asit içiyorum hic aksatmadan sayfadaki arkadaşlardan dua ve tavsiye istiyorum bu durumu yasayan varsa tekrar ne zaman hamile kaldı ya da tekrarlardı mi yazabilir ya da başka derdi varsa paylaşabilir Allah kucagimizi iki cihanda da boş bırakmasın inş dualarınızı ve onerileriniz için şimdiden teşekkürler ...