• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ANNE OLMAK İSTİYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sosyal ogretmen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
230
254
103
34
Merhabalar ... Ben bebegimi kaybedeli 1 yıl oldu. Anensefali doğdu kızım... Adi Deniz cinsiyetini doğumdan sonra öğrendik bize söylemediler hic. Birgün yaşadı benim kızım onu göremedim kokusunu duyamadım ama son ana kadar hissettim çok hareketli bir bebekti ayakları benim gibi büyükmüş öyle dediler zaten attığı tekmelerden belliydi kollari babasına yüzü bana benziyormuş kızımın. Kafatası kemikleri gelişmediği için yaşayamadı kavuşmamız ötelere kaldi öyle zordu ki düşündükçe kendimi ağlar buluyorum imtihandı sabrediyoruz kalp iste uzulmemek elde değil tekrar hamile kalmak istiyorum her ay kendimi hamile zannediyorum belirtileri yaşıyorum bu sefer olacak diyorum özlemişim ya hamileliği ilk gebeligimdi o da evlendikten bir yil sonra oldu hic korunmamıştık hala da öyle çok istiyoruz tekrar acimizin yeri dolmaz ama ben tekrar anne olmak istiyorum bebeğimi kucagima almak istitorum kokusunu duymak ayaklarından öpmek istiyorum Allah hayırlı ve sağlıklısıni nasip etsin sizlere içimi dökmek istedim olur da bu yazımı okursanız benim ve benim gibi evlat özlemi çekenler için dua edin olur mu zaten hic korunmadık günlerim de düzenli olur ama gebelik olmadı guatr 4 du ilaca başladım 2 ye düştü kansızlık vardi b12 eksikti onları duzelttim sadece d vitaminim eksik damla kullanıyorum folik asit içiyorum hic aksatmadan sayfadaki arkadaşlardan dua ve tavsiye istiyorum bu durumu yasayan varsa tekrar ne zaman hamile kaldı ya da tekrarlardı mi yazabilir ya da başka derdi varsa paylaşabilir Allah kucagimizi iki cihanda da boş bırakmasın inş dualarınızı ve onerileriniz için şimdiden teşekkürler ...

İnşallah en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıklı bir gebelikle evladınızı kucağınıza alırsınız... Bu hayat sınav dünyası, hepimizin de sınavları var... Rabbim sizi de böyle denemiş...
Ama derdi veren dermanı da veriyor, eminim ki en yakın zamanda güzel haberlerinizi alacağız.
Siz sağlığınıza dikkat edin yeter ki, güzel haberlerinizi bekliyorum:KK200::KK200::KK200:

Ewt çok zor canım ama o bi melek oldu ve diğer dünya da seni bekleyecek inşallah Rabbim çok bekletmeden başka bi melek daha nasip eder bu dünya da sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah

Rabbim kucağınızı doldursun geciktirmesin inşallah .. siz sabredip duanızı eksik etmeyin ve kafanızdan atmaya çalışın çok zor ama bende 6 aylık kaybettim. Ne zaman ki bıraktım artık ne zaman olursa olucak gelicek dediğim zamanlarda hamile kaldım .. eşinizle gebelik konusunu kapatın keainlkle akışına bırakın herşeyi görüceksiniz düşğnmediğiniz ay olacak .. stres o kadar etkiliyorki hormonları baskılıyor döllenmeyi özellkle .. başka şeylerle uğraşmaya çalışın inşallah gelecektir meleğiniz. Güzel Allahım aldığı Can'ın yerini dolduracaktır yeterki sabredin ..

bende kaybedeli 8 gün oluyor 2 aylık kalbi durdu benimde gözlerim dolu dolu oluyor ama isyanımdan değil üzüldüğümden asla isyan etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği diyorum inşallah birbirimize en kısa zamanda haber veririz sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur anensefali bir bebek görmüştüm oğlum o zamanlar rota virüsünden yatıyodu nasıl üzülmüştüm ve ilk defa görmüştüm çok zorlanıyorlardı hem bebek hem aile her zaman geliyolarmış ne diyeyim allah onlara yardımcı olsun sanada tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin

Başınız sağolsun çok üzüldüm ağlayarak okudum Rabbim sabır versin.. Vakti zamanı var demek ki Hayirlisiyla tez zamanda isteyen herkes içlerinde bende evlat sahibi oluruz inşAllah

İnşallah en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıklı bir gebelikle evladınızı kucağınıza alırsınız... Bu hayat sınav dünyası, hepimizin de sınavları var... Rabbim sizi de böyle denemiş...
Ama derdi veren dermanı da veriyor, eminim ki en yakın zamanda güzel haberlerinizi alacağız.
Siz sağlığınıza dikkat edin yeter ki, güzel haberlerinizi bekliyorum:KK200::KK200::KK200:
amin inş tesekkur ederim Allah razi olsun

bende kaybedeli 8 gün oluyor 2 aylık kalbi durdu benimde gözlerim dolu dolu oluyor ama isyanımdan değil üzüldüğümden asla isyan etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği diyorum inşallah birbirimize en kısa zamanda haber veririz sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur anensefali bir bebek görmüştüm oğlum o zamanlar rota virüsünden yatıyodu nasıl üzülmüştüm ve ilk defa görmüştüm çok zorlanıyorlardı hem bebek hem aile her zaman geliyolarmış ne diyeyim allah onlara yardımcı olsun sanada tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin
Allah razi olsun size de geçmiş olsun tesekkur ederim güzel dualarınız için

Rabbim kucağınızı doldursun geciktirmesin inşallah .. siz sabredip duanızı eksik etmeyin ve kafanızdan atmaya çalışın çok zor ama bende 6 aylık kaybettim. Ne zaman ki bıraktım artık ne zaman olursa olucak gelicek dediğim zamanlarda hamile kaldım .. eşinizle gebelik konusunu kapatın keainlkle akışına bırakın herşeyi görüceksiniz düşğnmediğiniz ay olacak .. stres o kadar etkiliyorki hormonları baskılıyor döllenmeyi özellkle .. başka şeylerle uğraşmaya çalışın inşallah gelecektir meleğiniz. Güzel Allahım aldığı Can'ın yerini dolduracaktır yeterki sabredin ..
tesekkur ederim amin inş Rabbim nasip eder

Bugün hamile olduğumu öğrendim ins sağlıklı bir şekilde gelir bebeğim dualarınız için teşekkür ederim 2 yildir bugünü bekliyorduk çok şükür

Back