Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum ve anne adaylarının önerilerini beklıyorumm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mltmalbyrk

Hoşgeldin Dünyamıza Umut'umuz 25.02.2020👶😍😇
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
1.174
1.864
53
32
1.5 yıllık evliyim 6 aydır korunmayı bıraktım fakat gebe kalamıyorum. adet duzensızlıgı yasıyordum daha once korunmayı bırakınca duzene gırdım 3 ay boyunca duzenlı adet oldum ama 2 ay ılacsız adet olamadım anca bu ay kendı kendıme adet oldum. gebe kalamamamın nedenı adet duzensızlıgı olabılır mı ? smear testı yaptırdım temız herhangı bı kiste yok hersey normal dıyorlar. Önerilerinizi ve dusuncelerınızı beklıyorum lutfenn..

Adet duzenini takip edebilirsin mesela bir ay 28 gunde olup diger ay 35 gunde bir mi oluyorsun. Ona gore yumurtlama takibi yapip o haftalar deneyebilirsiniz. Ama çok düzensiz oluyorsan böyle bir takvim oluşturmak zor. Zaten doktorunda bir sorun olmadığını söylemiş. Çok düzensiz olup hamile kalan insanlar var. Allah herşeyi hayırlı zamanında nasib etsin.

Amin inşallah hepimize hayırlı zamanda versin O vaktini bilir elbette düzensizlikten.korkutmuslardi beni cok tsk.ederim aydinlattiginiz için

Amin inşallah hepimize hayırlı zamanda versin O vaktini bilir elbette düzensizlikten.korkutmuslardi beni cok tsk.ederim aydinlattiginiz için
İnsanlar meraklıdır zaten olayları dağ gibi büyütüp korkutmaya. Hiç strese girme. Sağlıklısın çok şükür Allah kimseden eksik te etmesin gerisi hallolur. Rica ederim Keşke elimden daha fazlası gelse bildiklerim bunlarla sınırlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…